Yatay pozisyon sensörü olmasa ilk pozisyonunu korurdu.Aslında kontrol teorisini de işin içine eklemek lazım. Yatay pozisyon sensörleri ile sürekli olarak kendi kendisini kalibre de ediyor.
Tüp soketi içinde var ama az. Ne isim veriyorlar bilmiyorum.Benim sorum daha basit, siz yukardaki soruyu gormeyin. Bunlari cok aramistim bulamamistim, simdi burda kullaniyorlar. Kendisi mi yapmis bilemedim. Belli capta olmalilar gibi hissedioyorum, Duyan goren var mi ki?
34242 eklentisine bak
Benimde aklima o zaman geldi, anca herhalde o disi olan tarafi alip bir sekilde benzetiyor olabilirler, ozel onun icin uretilmis prob yok sankiTüp soketi içinde var ama az. Ne isim veriyorlar bilmiyorum.
Dişisini buldum.Benimde aklima o zaman geldi, anca herhalde o disi olan tarafi alip bir sekilde benzetiyor olabilirler, ozel onun icin uretilmis prob yok sanki
breadboardlardaki soketlerde böyle büyük olsa keşke.Benimde aklima o zaman geldi, anca herhalde o disi olan tarafi alip bir sekilde benzetiyor olabilirler, ozel onun icin uretilmis prob yok sanki
o soketler kare gibi, pin de kare gibi, niye yuvarlak yapomiyorlarsa , zor demek kibreadboardlardaki soketlerde böyle büyük olsa keşke.
Bazen kolay giriyor bazen zor giriyor.
Sök tak sök tak parçaları bozuyorum.
O konnektörün ki silindirik duruyor, silindirik olmayanına hiç denk gelmedim. Ben o iş için pinleri alıp kullanıyorum, hem pin hem soket olarak elimde bulunuyor. Soket tarzı olanları(dişileri yani) makaron ile kaplamak faydalı olsa da çok küçük konnektörler haricinde şart değil.o soketler kare gibi, pin de kare gibi, niye yuvarlak yapomiyorlarsa , zor demek ki
Breadboard lardaki soketler abiO konnektörün ki silindirik duruyor, silindirik olmayanına hiç denk gelmedim. Ben o iş için pinleri alıp kullanıyorum, hem pin hem soket olarak elimde bulunuyor. Soket tarzı olanları(dişileri yani) makaron ile kaplamak faydalı olsa da çok küçük konnektörler haricinde şart değil.
Şu kırmızı ile gösterdiğini sormuyor musun? Breadboard kısmını anlamadım. Bunlar için aynı konnektörün ya da pini/soketi kullanan konnektörün pin/soketinden alıyorsun oluyorBenim sorum daha basit, siz yukardaki soruyu gormeyin. Bunlari cok aramistim bulamamistim, simdi burda kullaniyorlar. Kendisi mi yapmis bilemedim. Belli capta olmalilar gibi hissedioyorum, Duyan goren var mi ki?
34242 eklentisine bak
Abi burda bahsettigin breadboard larbreadboardlardaki soketlerde böyle büyük olsa keşke.
Bazen kolay giriyor bazen zor giriyor.
Sök tak sök tak parçaları bozuyorum.
Onceki soru kesinlikle oyleydi abi, sonraki breadboardlardaki niye kare oluyorsa ben isterdim hepsi yuvarlak olsunŞu kırmızı ile gösterdiğini sormuyor musun? Breadboard kısmını anlamadım. Bunlar için aynı konnektörün ya da pini/soketi kullanan konnektörün pin/soketinden alıyorsun oluyor
evet onlar.Abi burda bahsettigin breadboard lar
34247 eklentisine bak
bunlarmiydi? Yanlis anlasilma olmasin, bilmedigim breadboard olabilir mi?