Mobil cihaz tamir ekipmanları satan internet mağazası

taydin

Timur Aydın
Staff member
Oldukça fazla çeşit var. Benim ekranı kırık Samsung Note 4 ü bir gün tamir etmeye girişirsem buradan ekranı alacağım.

O sokağın tamamı (tomruk sk.) bunun gibi her şeyin olduğu mağaza dolu. Bir çoğunun da internetten satışı var. Şu an siteleri tek tek sayamam ama N11'deki telefon parçaların neredeyse tamamı buradan dağılıyor.

N11'e veri girme alışkanlığı bu firmalar site üzerinden komisyon miktarınca daha hesaplı satmanın da farkındalığını oluşturdu.

Aslında kuzenlerden filan biri ile birlikte yılda 1-2 defa gidip evde biriken ne var ne yok hepsine parça vs alıyorum. Yanımdakiler bu işten anlamayınca onlar açısından biraz sıkıcı olabiliyor, onlar da kılıf filan bakıyor. :D En son salgından önceki geçen yaz gidebildim. Harika mikroskoplar filan vardı, aklımda bir sürü malzeme kaldı...

Hiç görmediğim cihazlar gördüm burada. Mesela Lazer tarama cihazıyla mobil ekran söküyorlar. Vakumlama makinası ile filmin altındaki kabarcıkları alıyorlar. Mikroskoplar da çok güzel.

Dükkanların sokak taraflarında galvo lazerle telefon kılıflarına baskı filan da yapıyorlar. Galvo lazerin hızını orada canlı gördümüştüm... :D

Bunu da bizim listeye ekledim

Forum istatistikleri

Konular
7,285
Üyeler
2,938
Son üye
oguzbaste

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Prooffy semih_s Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal taydin Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
Back