MusicScope: Kaydedilmiş veya gerçek zamanlı müzik analiz yazılımı

taydin

Timur Aydın
Staff member
Kaydedilmiş veya gerçek zamanlı çalan müziğin aklınıza gelebilecek her türlü parametresinin analizini yapan ve grafikleştiren MusicScope yazılımı bir süredir ücretsiz kullanıma sunuldu. Genelde böyle birşey olunca ilgili firmanın batmak üzere olduğu düşünülür. O yüzden fırsat varken, müzik ile uğraşan herkesin bu yazılımı indirmesi lazım. Ben bugün indirdim. Daha bütün özelliklerini bilmiyorum, ama bir ekran görüntüsü alayım dedim. Burada, youtube'dan RME ses kartına bir eser çalıyorum, RME totalmix ile bunu bir girişe loopback yapıp sonra da MusicScope ile analiz ettiriyorum.

Konu ile ilgili geniş bilgi aşağıdaki forum sayfasında

Godfather takılıyorsun timur abi :)
Bu filmden hiç unutmadığım bir enstantabe kızı öldürülüp katilleri ceza almayan avukatın paytak paytak babaya gelip yalvarmasiydi .
- Hani sen amerikan rüyasına inanıyordun avukat diye babadan ayar da unutulmaz .

Son düzenleme:
Nino Rota yı severim. Iyi mafya müziği yapıyor :D

Forumda paylaşılan sourceforge linkinden kaldırılmış. Siz nereden indirdiniz acaba?

Son mesajdaki web.archive linki hala çalışıyor.

onu da denedim ama çalışmadı bende. Siz Windows x64 versiyonunu mu indirdiniz?

google drive paylaşabilirsen oraya kopyalayabilirim.

Program notaları hangi müzik aletinin kullanıldığını vs bulabiliyor mu ? Youtube notaları bulup hak ihlali verebiliyor.

Tüm özelliklerini ben de tam bilmiyorum. Ama ilginç özelliklerinden birisi, bir dijital içeriğin kaç bit ile örneklendiğini kestirebiliyor.

Forum istatistikleri

Konular
8,593
Üyeler
3,416
Son üye
hdmr

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Abdullah karaoglan falcon_browning Abdullah karaoglan wrote on falcon_browning's profile.
selamın aleyküm ses sistemindeki cızırtıyı hallettınızmi
"Araştırma, ne yaptığını bilmediğinde yaptığın şeydir." - Wernher von Braun
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Back