Haklısınız iyi bir osiloskop şart. Ama Analog discovery 2 fiyatına iki tane Hantek 100MHz masaüstü osiloskop yada bir tane rigol-siglent osiloskop alınıyor. Analog Discovery 2 en azından bizim ülkede bu ekonomik şartlarda pek mantıklı değil.
Analog discovery almak hobici için artık hayal. Aslında onun gibi bir donanım yapılsa, mevcut yazılım ile de uyumlu olsa ne kadar iyi olur ...
izmirde olsa ben gider bakardım abi dolandırılıyor muyuzHmm
20554 eklentisine bakOsiloskop (red pitaya 125-14) sahibinden.comda - 988340468
Osiloskop (red pitaya 125-14) sahibinden.comda - 988340468www.sahibinden.com
Ama en son sahibinden.com dan birşey aldığımda satıcı tarafından dolandırılmıştım o yüzden acele etmiyorum
izmirde olsa ben gider bakardım abi dolandırılıyor muyuz
Samm farnell üzerinden getiriyormuş. Gümrükle filanda onlar ilgileniyor. Ve aynı paraya geliyor : Starter Kit, Stemlab 125-10, Data AcqHmm
20554 eklentisine bakOsiloskop (red pitaya 125-14) sahibinden.comda - 988340468
Osiloskop (red pitaya 125-14) sahibinden.comda - 988340468www.sahibinden.com
Ama en son sahibinden.com dan birşey aldığımda satıcı tarafından dolandırılmıştım o yüzden acele etmiyorum
makineyı sırtlar, owonu cebime koyar giderim abi.
Samm farnell'in tr didtribütörü. Zaten farnell'den birşey almaya kalktığında eğer gümrükle falan uğraşmak istemiyorsanız samm'a bakın diye uyarıyor.Bu farnell samm nereden çıktı yav? samm marketi biliyorum, oradan arduino due almıştım, ama bu farnell üzerinden tedarik yaptıklarını bilmiyordum.