Opera Tarayıcı Reklamı

frekans50

⁵⁰
Kesin bir bit yeniği var. Bunu indirmek için ikna etmeye çalışıyorlar. Reklamı engelleyecekmiş vs.

Gerçek opera olmayabilir. Youtube Video indirme sitesinden bile opera...exe indirme onayı isteniyor. nerde o eski operalar:)

Ben genel olarak opera kullanıyorum. Verilerimi takip eden Çinliler dışında bir yamuğunu görmedim.

Kesin bir bit yeniği var. Bunu indirmek için ikna etmeye çalışıyorlar. Reklamı engelleyecekmiş vs.

Gerçek opera olmayabilir. Youtube Video indirme sitesinden bile opera...exe indirme onayı isteniyor. nerde o eski operalar:)
Bende çıkmıyor opera reklamı.
Operanın kendi reklam engelleyicisi açık.
Android ile denemedim.

Mozilla dışında hemen her browser bundle olarak ekte yüklemeye zorlanıyor.
Antivirüz ucubeleride öyle.

Babalarının hayrına yaa....

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
8,351
Üyeler
3,311
Son üye
senoleker

Son kaynaklar

Son profil mesajları

mechanic ayhanarican mechanic wrote on ayhanarican's profile.
https://www.allmystery.de almanca biliyorsan burada araştır. Yapay zekada çeviriyor gerçi.
Almanların matematik bilgisi daha iyi oluyor.
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Back