Orijinal STM32 Alabilecek Yer?

Lyewor_

Aktif Üye
Orijinal STM32F103CBT6 veya STM32F103C8T6 almam lazım. Direnç net üzerinden baktım stok yokmuş. Komponentçi de buldum ama orijinal mi emin olamadım. Aynı durum özdisan üzerinde de geçerli. Satın aldıysanız ve orijinalse nereden aldığınızı öğrenebilir miyim?

özdisandakiler orjinaldir ayrıca ST türkiye resmi distribütörü empa. onların stoklarında da mevcut olabilir. vakit varsa mouser ve digikeydeki mallar da %100 orjinaldir.

özdisan stokda CBT7 var CBT6 ile aynı chip sadece sıcaklık aralığı daha geniş ve biraz daha pahalı:

Son düzenleme:
özdisandakiler orjinaldir ayrıca ST türkiye resmi distribütörü empa. onların stoklarında da mevcut olabilir. vakit varsa mouser ve digikeydeki mallar da %100 orjinaldir.

özdisan stokda CBT7 var CBT6 ile aynı chip sadece sıcaklık aralığı daha geniş ve biraz daha pahalı:
Empa da sadece geliştirme kitleri mevcut. Cbt7 ile cbt6 pin yapısı aynıdır muhtemelen

Orijinal olarak yazılıyor. Denemeniz lazım.

Empa'ya mail atabilirsiniz, Belki cut tape satmak istemediklerinden dolayı online dükkanlarına koymamışlar.
103F eski işlemci, stoklarında olmayabilir.

Empa ile iletişime geçeyim. Bana sayılı lazım, toptan almayacağım. Robiz e de bakayım.

Forum istatistikleri

Konular
7,591
Üyeler
3,071
Son üye
tekin124

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
az bilgili çok meraklı
Back