Osiloskop Alma Serüveni Ve Dikkat Edilmesi Gerekenler (HP 1220A)

İkinci el cihazlar için daha önce forumda güzel paylaşımlar olmuştu. Aşağıdaki linkleri inceleyin.

Ankaradaki bu şirkette de güzel cihazlar var fiyat teklifini telefon ile almak daha sağlıklı oluyor daha önce buradan alışverişiniz oldu mu

Alışverişim oldu, Telefonla fiyat almadan önce fiyatını sıfır olarak düşünün sonra fiyat isteyin. Sıfırı 100 liraysa 95 lira fiyat alacaksınız büyük ihtimalle. Ürünleri güzel, fiyatlarıda güzel

Ankaradaki bu şirkette de güzel cihazlar var fiyat teklifini telefon ile almak daha sağlıklı oluyor daha önce buradan alışverişiniz oldu mu

Alışverişim oldu, Telefonla fiyat almadan önce fiyatını sıfır olarak düşünün sonra fiyat isteyin. Sıfırı 100 liraysa 95 lira fiyat alacaksınız büyük ihtimalle. Ürünleri güzel, fiyatlarıda güzel

Ben de bu firmadan osiloskop almıştım. Fiyat konusunda @triyak ile aynı tecrübeyi yaşadım. İkinci el ölçüm cihazlarını elden deneyerek almak her zaman en güvenlisidir. Bu firmanın yeri Kahramankazan da.

Naçizane ilave bir bilgi daha vereyim. Üretim tarihi üzerinden en az 30-40 sene geçmiş bir ölçüm cihazını almayı düşünüyorsanız, bazı parçalarının (özellikle fazla ısınan yarı iletkenler, elektrolitik kondansatörler gibi) ömürlerini tamamlandığını ve her an bozulabileceklerini göz önünde bulundurmanız gerekiyor. Benim aldığım osiloskopta da bu durum vardı mesela. Genel bakım sonrası tüm elektrolitik kondansatörleri değiştirmiştim.

Forum istatistikleri

Konular
7,113
Üyeler
2,882
Son üye
k7lest

Son kaynaklar

Son profil mesajları

az bilgili çok meraklı
Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
hakan8470 wrote on Dede's profile.
1717172721760.png
Dedecim bu gul mu karanfil mi? Gerci ne farkeder onu da anlamam. Gerci bunun anlamini da bilmem :gulus2:
Lyewor_ wrote on hakan8470's profile.
Takip edilmeye başlanmışım :D ❤️
Back