Osiloskop Ekran Görüntüsü

Diyot

Aktif Üye
Siglent SDS814 osiloskop kullanıyorum. Ekran görüntüsü aldığımda beklendiği şekilde görüntü arka planı siyah olacak şekilde çıkıyor. Görüntüyü değiştirip ekran görüntüsü arka planını beyaz yapabilir miyim? Benzer şekilde sadece ekran görüntüsünde osiloskop ışınını siyah/gri tonlarda yapabilir miyim?

Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim.

Siglent SDS814 osiloskop kullanıyorum. Ekran görüntüsü aldığımda beklendiği şekilde görüntü arka planı siyah olacak şekilde çıkıyor. Görüntüyü değiştirip ekran görüntüsü arka planını beyaz yapabilir miyim? Benzer şekilde sadece ekran görüntüsünde osiloskop ışınını siyah/gri tonlarda yapabilir miyim?

Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim.
save menusu içinde invert seçeneğini aktif edin.

Sürekli kullanmam gerekebilir. Direkt osiloskop üzerinde böyle bir ayar var mı?
Benim Osiloskop Siglent 1104X-E.
Önce FAT32 belleği taktım, Save-Recall butonuna basıp, Type kısmından bir resim formatı seçiyorum, Screen kısmından Invert Grat yapıp Press to Save ye bastım ve sonuç.

Ama osiloskopun 4 lü kanal çizgilerini Invert etmedi bende.

SDS00001.jpg

Son düzenleme:
1768411589651.png

Söylediğiniz gibi yaptım oldu teşekkür ederim. @T&M

Bir sorum daha olacak. Işını sadece ekran görüntüsü için siyah ya da gri tonlarda yapma imkanı var mı?

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
8,801
Üyeler
3,527
Son üye
merhabad0st

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Abdullah karaoglan falcon_browning Abdullah karaoglan wrote on falcon_browning's profile.
selamın aleyküm ses sistemindeki cızırtıyı hallettınızmi
"Araştırma, ne yaptığını bilmediğinde yaptığın şeydir." - Wernher von Braun
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Back