Osiloskop İle Trigger Kullanmak

Bakarız. Bende bilmiyorum nasıl yapılacağını. Biraz sıkıntım var.
ÖSYM sınavı için ders çalışırken çok odaklanınca migrenim tuttu. Üstüne dizimi motorun ayaklığına çarptım, şişti.
Bu gün kod yazacağım dedim ama pek mümkün görünmüyor. Yarın ola hayrola. Sen bana bağlı kalma, kendin bir şeyler üret. Bende katılırım çift taraflı çalışmış oluruz.
Normalde aklımda arduino ile yapacağımız 74 serisi entegrelerin test devresi vardı ama oruçlu benim kafam hiç çalışmıyor boş boş bakıyorum

Normalde aklımda arduino ile yapacağımız 74 serisi entegrelerin test devresi vardı ama oruçlu benim kafam hiç çalışmıyor boş boş bakıyorum
Onlar çok lazım oluyor mu ya? Hep isimlerini duyuyorum ama şimdiye kadar hiç ihtiyacım olmadı.

Onlar çok lazım oluyor mu ya? Hep isimlerini duyuyorum ama şimdiye kadar hiç ihtiyacım olmadı.
74- 595,165,04,47,32 bunları aktif kullanırım çokta işime yararlar.Sürekli öğrenmeye devam ediyorum bunları her malzeme almaya gittiğimde satıcıdan rica eder tezgah arkasından sıra sıra entegrelerin olduğu çekmeceleri okur ordan her gittiğimde 3-4 çeşit alıp onları araştıırp uygulamlar yapıp öğrenirim çokta faydasını gördüm bu güne kadar öğrendiklerimin

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
7,739
Üyeler
3,125
Son üye
adnancoskun

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
az bilgili çok meraklı
Prooffy semih_s Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Back