Özdisan Web Sitesi Sonunda Yenilenmiş

Gokrtl

Gökhan Kartal (TeknoDay)
Staff member
Biraz önce siteye girdiğimde özdisan'ın web sitesini yenilemiş olduğunu gördüm.
Görüntü aynı ama günümüz standartlarında css uygulanmış gibi duruyor. Çok detaylı test etmediğim için başka yorum yapamayacağım.
Sırf site yenilediler diye stokları doldurduklarını sanmıyorum. Muhtemelen yine binlerce ürün olacak ama büyük çoğunluğu stok dışı olacak.
Umarım üye giriş çıkışı, eski siparişlere erişim filan gibi konularda site hızlanmıştır.

Dakka 1 gol 1
3014 LED leri listelemeye çalışıyorum. white, SMT, 3014 gibi kriterleri seçtikten sonra "stoklu ürünler" seçeneğini işaretliyorum. Sonra yandaki "uygula" butonuna bastığımda beni direk tek bir led sayfasına atıyor.

İyimi oldu kötümü oldu şimdi. Favori listeme eklediğim bütün ürünler silinmiş. Ama sepet içerikleri duruyor. Sanki kaş yapılırken göz çıkarıldı.

bu arada boardoza ne kadar kötü bir isim seçimidir. hiç kimse yok mu şirkette. arkadaşlar böyle isim mi olur iki dakka düşünelim dememiş.

Dakka 1 gol 1
3014 LED leri listelemeye çalışıyorum. white, SMT, 3014 gibi kriterleri seçtikten sonra "stoklu ürünler" seçeneğini işaretliyorum. Sonra yandaki "uygula" butonuna bastığımda beni direk tek bir led sayfasına atıyor.
gene iyi ürün aratabilmişsin. ben hiç login olamıyorum. giriş yapa tıklıyorum hiçbirşey olmuyor.

Pencere açılıyorsa sol üstte Bireysel için B2C, sağ ütte kurumsal için B2B ye tıklaman lazım.

açılıyor bireysel seçili. kullanıcı adı şifre de doğru logine tıkladığımda ne hata veriyor ne de login oluyor. sanki fonksiyonsuz bir butona tıklamışım gibi.

İyimi oldu kötümü oldu şimdi. Favori listeme eklediğim bütün ürünler silinmiş. Ama sepet içerikleri duruyor. Sanki kaş yapılırken göz çıkarıldı.
İki sağa sola tıkladım benim profilden çıkış yaptı. Şuan tekrar giriş yapamam gerekiyor. Yok aga olmamış bu. Eski arayüzü kalsaydı da arka planda hızlandırma, sitenin düzgün çalışması gibi işlerle uğraşıp çözüm bulsalardı daha iyiydi.

Aynı site, farklı tema gibime geldi. Daha önceki sıralama sorunu aynen devam ediyor. 0 Ohm, 1 miliohm, 1 Megaohm, 1 Ohm, 1.02 Megaohm :D

1754168707501.png

Çevrimiçi personel

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
8,074
Üyeler
3,220
Son üye
bafrali

Son kaynaklar

Son profil mesajları

erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Back