IT bölümü ile tanışmadım. Onlar izole alanda sanırım.Cok calisip ne yapiyorlar? Klavyeden veri mi griyorlar?
ben o problemi mükerrer sepet ile aşıyorum.Komponent seçimine eklenen geliştirmeler güzel olmuş. Sadece tasarım çok büyük. Ayrıca benzer ürün bulma özelliğide güzel olmuş. Genel olarak sistem hala yavaş. Ben tasarım yaparken malzeme seçimi aşamasında ürün kodu, fiyat, link gibi bilgileri ekliyorum. Sonra boomlist oluşturduğumda karşıma sipariş vermek için hazır excell tablosu çıkıyor. Linkere tıklarken hali ile bir sürü sekme açıyorum. Sepete ekle sekmeyi kapat döngüsü içinde sistemin yavaşlığından sepete eklenmemiş ürünler oluyordu. Tabi bunu malzeme elime ulaşınca anlıyordum. Birde sepete eklenen malzemeler karmaşık bir sırada oluyordu. Sepetten tekrar kontrol sağlamak zor olduğu için kontrol etmiyordum. Şimdi sepete eklenme sırasında göre gidiyor. Genel olarak eskisine göre başarılı buldum. Hala bazı saçmalıklar var o ayrı mesele ...
Barkodla giriliyordur sistrme. Tek tek ne ekip ne zaman dayanır.IT bölümü ile tanışmadım. Onlar izole alanda sanırım.
Ben daha ziyade satışçılarla muhatabım.
Ancak şikayetlerimi ilettiğimde kısa sürede düzeltiyorlar.
Müşteri şikayetleri bitmiyor tabiiki ben en az şikayeti olan olduğum gibi her müşterinin borç alacak takibi ve online işlemler vs hep onların üzerinde yük sanırım.
Veri girişine gelince her yeni gelen konteynırlar sisteme doğru kodla doğru adet ve özelliklerle girilmek zorunda.
1 milyonun üzerinde kalemin işlemleri hep onların sırtında.
Yazılım geliştirme ayrı bir birimin üzerinde sanırım.
Bende kalem adedei 20 yi geçmez.Barkodla giriliyordur sistrme. Tek tek ne ekip ne zaman dayanır.
Gene iyisin. Eskiden geçen aykiler geliyorduilk saçmalıklar başladı. 3 gün önce teslim edilen siparişim için bugun tekrar siparişiniz oluşturuldu-kargoya verildi mailleri gelmiş.
yanlış malzeme gelmesin deGene iyisin. Eskiden geçen aykiler geliyordu![]()
Tamamen paketleyen personel hatası.yanlış malzeme gelmesin de
geçen 6.8pf diye satın aldığım malzeme 6.8nF çıktı bu saçmalık yüzünden imalat 1 gün bekledi.
artık makarasız alınan hiçbir ürüne güvenmiyorum.
Firma büyüdükçe bu tip süreçler kontrol edilemez hale geliyor.Tamamen paketleyen personel hatası.
Banada bazen oluyor benzer şeyler. 6.8 ini tutturmuşlar.
SlideSwitch istedim birbirinin aynısı sadece actuator kolu birinin daha uzun ve çıkma olan karıştırmışlar araya.
Fotosunu çektim şikayet ettim.
2 tane düzgününü paketleyip kargolamışlar istemediğim halde. Dikkatli olsunlar diye uyarmak istemiştim sadece. 3D Modelleme amaçlı gerekliydi bana.
Astarı yüzünü geçen şekle dönüştü onlar için oysa.
Direk arızalanıyor deyip iadesi mümkündür ispatıylada kabul ederler. Bu konuda biraz hassaslar.Firma büyüdükçe bu tip süreçler kontrol edilemez hale geliyor.
geçen sene özdisandan rs232-ttl dönüştürücü boardlar aldım. 2 adet numune cihaz hazırladım ve test ettim bir sorun göremedim. cihazları topladım kalktık muğlaya montaja gittik. ciazlar kamyonlara takıldı 1-2 saat sonra arızalndılar ve veri gelmemeye başladı. kamyonları sahadan geri çağırdık içini açtık baktık rs232-ttl boardlar aşırı ısınmış neredeyse plastik kutuyu eritecek.
yanımdaki yedeklerden değiştirdim ve onlar da 1-2 saat sonra aynı arızayı vererek bozuldular. orada eldeki malzemelerden derme çatma bir takım transistörlü sadece rx yapacak devre kurgulayıp çalışan bir numune bıraktım.
araştırdığımda in malı klon entegre bulunan boardlarda çok yaygın bir sorun olduğunu (cmos latch-up) öğrendim.
gelip denediğimde elimde kalan diğer 6 tanenin de aynı şekilde 1-2 saat çalışıp sonra kısa devreye geçtiğini fark ettim. stokta bu üründen 3-4K adet vardı. aradan 1 ay geçti ve özdisan hala bunları satıyordu. aradan 3 ay geçti stokta halan 2500 tane vardı sonra takip etmeyi bıraktım.
fakat görünen şu bozuk olduğunu umursamadan satmaya devam ettiler. ya da benim gibi insanlar alıp alıp çöpe attı.
benim için o 10 adet ürünün fiyatı hiçbirşey ifade etmiyor. hazırlık yapıp kalkıp muğlaya 3 kişi ekip gidiyor. oradaki insanlar vakit ayırıp saha operasyonlarını durduruyor bu testler için. yapılan kollektif masraf belki de 2-3K usd. ben bunu robotistan-direncnet vs. hobi sistesinden de alırdım. özdisandan alma sebebim firmaya olan güvenim (di)Direk arızalanıyor deyip iadesi mümkündür ispatıylada kabul ederler. Bu konuda biraz hassaslar.
Ancak Latch-up konusu başka çiplerde de maalesef sorun oluyor.
Uygun filtrelerle ancak engellenebilir. Otomobil koltuk kontrol sisteminde başıma geldi benim.
Bereket 1/2 AA pil olduğundan aşırı akım 300 mA geçmediğinden pili bitirip kalıyordu.
Tek sebepte koltuk altına konan swiçlerin kablolarının indüktif davranış sergiliyor olması.
Gücü reset edince gene normal çalışmaya devam ediyordu.
Otomobillerde bu mesele dahada sıkıntılı.
Özellikle marşa basıldığında başka bir uzay ortamına gidilip geliniyor.
Sıkı filtrasyon ve TVS lerle ancak önü alınabilir sanırım.
Özdisanda özellikle problemli ürün iadesi yaptığımda hayır olmaz demediler.