Şimdi bende 12 volt 10 amper led adaptör var çıkışlarına nasıl bir bağlantı yapmalıyımpiyasada mikrodalga trafosundan yapıyorlar. Sekonder sarımı söküp kalın kablo ile bir iki tur sarıp çıkışı ile punta yapılabiliyor.
Ama akım ve süre kontrolü için bir kart kullanmanız gerekebilir. Elle süre ayarlanamıyor hassas olmuyor malesef.
Şimdi bende 12 volt 10 amper led adaptör var çıkışlarına nasıl bir bağlantı yapmalıyım
Abim be ne kullanacam malzeme ve şemasını atabilirmisinO adaptör 10 A den fazla vermez, akım sınırlamaya girer. Halbuki pil punta kaynağı yapmak için yüzlerce amper akım lazım. En maltıklılı yeni sekonder sarılmış bir trafo. Veya 400 F gibi bir süper kapasitörü şarj edip pil puntası üzerinde boşaltabilirsin.
Abim be ne kullanacam malzeme ve şemasını atabilirmisin
Abim be ne kullanacam malzeme ve şemasını atabilirmisin
İçinde 18650 pilden başka ne var ki bunun? 143tl etmez gibime geliyor.Ben şöyle bir şey kestirdim gözüme ama nasıl bir besleme gerekir onu kestiremiyorum. İş görür mü onu da bilmiyorum ama izlediğim videolarda güzelce işini yapıyor gibi. Bu arada adamlar bunun kabını 3B yazıcıda basmışlar öyle satıyorlar.
Soudeuse par points intégrée BIFRC, stylo de soudage manuel avec déclencheur automatique pour batterie 18650
Uniquement 23,53€. Obtenez un soudage par points précis et efficace avec la soudeuse par points intégrée BIFRC. Ce stylo de soudage portatif est parfait pour le soudage par points de batteries 18650, doté d'un déclencheur automatique pour une utilisation facile.www.banggood.com
İçinde 18650 pilden başka ne var ki bunun? 143tl etmez gibime geliyor.
Açıklamada 18650 yazıyor. O bile yoksa nasıl punta yapıyor bu alet? Üzerine yıldırım düşmesini bekleyip enerji mi depoluyor? Anlamadım vallaO bile yok.
Açıklamada 18650 yazıyor. O bile yoksa nasıl punta yapıyor bu alet? Üzerine yıldırım düşmesini bekleyip enerji mi depoluyor? Anlamadım valla
Süper kapasitörün fiyatı mı 30 dolar?Ucunda bir soket var ama o soketi nereye bağlamak gerek hiçbir fikrim yok. Videolarda da o kısım gösterilmiyor. Lipoya bağlayan var, kaynak makinesine bağlayan var, direkt aküye bağlayan var. Ama süper kapasitör işi daha güzelmiş ama tanesine 30 dolar diyor. Aslı astarı var mı bu fiyatın?
Süper kapasitörün fiyatı mı 30 dolar?
Eğer öyleyse taydin abinin az yukarıda paylaştığı linki ziyaret et.
6V'luk aküleri paralel bağlamak iş görür mü?Kuvvetlice bir akü olunca da voltaj ister istemez yüksek olacak. Mesela birkaç volt, yüzlerce amperlik bir akü bulsan süper iş görür. Ama yüksek kapasiteli aküler en az 12V. Bu da her kaynak yaptığında devasa bir ark demek. Uçlar çok kısa zamanda kömür olur gider.
6V'luk aküleri paralel bağlamak iş görür mü?