pratic devre uygulamaları için kitap önerisi

zzzz

Yeni Üye
merhaba ,
içinde bolca pratik uygulama olan (meslek lisesi kitaplarındaki temrinler gibi fakat biraz daha ileri seviye) kitap önerisi istiyorum (yerli yabancı fark etmez) , şimdiden teşekkürler

merhaba ,
içinde bolca pratik uygulama olan (meslek lisesi kitaplarındaki temrinler gibi fakat biraz daha ileri seviye) kitap önerisi istiyorum (yerli yabancı fark etmez) , şimdiden teşekkürler

Beklentinize uyar mı bilmem; Elektor dergisi çok eskiden beri neredeyse her yıl "Yaz Devreleri Özel Sayısı" çıkarır, bu genellikle temmuz ve ağustos (07 + 08) aylarını kapsayacak şekilde, yani iki ayı temsilen tek sayı şeklinde yayınlanır.

Bazı yıllarda istisnai olarak 07 + 08 şeklinde değil de, örneğin 08 + 09 şeklinde çıkarmışlar.
(Örnek: 1984, 1985, 1986)

1987, 1988 gibi bazı yıllarda böyle özel bir sayı yapılmamış.

Tüm yıllar listelenmiyor olsa da, şuradan örnek dosyalar indirip, beklentinize uygunluğuna bakabilirsiniz:
(Sondajlama usulü; çok eski yıllardan bir tane, ortalardan bir tane ve yakın tarihli olanlardan bir tane deneyebilirsiniz.)

Bir de, yine Elektor'un açıklamalı devre koleksiyonu şeklinde kitap dizisi var:

Elektor Book 75
Elektor 300 Circuits
Elektor 301 Circuits
...
...
Elektor 311 Circuits

İnternette belki dergiler kadar kolay bulunmuyor olabilir ama zorlayınca bunların da en azından bir kısmı bulunabiliyor.

Bu arada...
Eskiden Elektor'u adeta hatasız çalışan bir kurum gibi görüyordum. Yakın zamanda karşıma çıkan birkaç örnek, gözü kapalı ve %100 güvenmemem gerektiğini hissettirdi bana. Hata oranları belki yine çok düşüktür ama yine de dikkatli olmakta yarar var.

Kolay gelsin...

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
7,443
Üyeler
3,025
Son üye
can.ince

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Back