Uyarı için teşekkürler. Ben linki sadece örnek olsun diye paylaşmıştım zaten.perpaotomasyon dan bir şey almanızı tavsiye etmem. Aldığınız ürün doğru gelirse yada hatalı çıkarsa ne ala, ama eğer desteğe ihtiyaç duracağınız bir durumda gelirse ara ki adam bulasın. Hadi diyelim buldun o adamı. Bu sefer de müşteriye kızarak konuşur, kendini suçlu hissedersin, ukala tavırlar takınır, sonuç olarak ta problemi çözmez. Bunlar hep yaşandı. Bizzat tecrübe ettim zamanında.
Owon güç kaynağı aklımdaydı o zaman owon almadan önce iki kere düşünmek lazım.Owon skopta PC arayüz tam bir başbelası idi.
owon gizli tr görevlisi olarak üzüldüm okuyuncaOwon güç kaynağı aklımdaydı o zaman owon almadan önce iki kere düşünmek lazım.
Şimdi inceleme videolarını izliyorum. Öyle çok kötü gözükmedi gözüme. Belki skop yazılımı zayıftır. Zaten bunda fazla fonksiyon yok, bu yüzden arayüz çok karışmamış olabilir.owon gizli tr görevlisi olarak üzüldüm okuyunca
Ben de esp8266lı priz yaptığımda kutuyu Altınkayadan aldım destek olmaları baya büyük bir jest kendilerini tebrik etmek lazımRk6006'nın ikincisini de sipariş ettim. Altınkaya Elektronik Cihaz Kutuları AŞ. DT365 kodlu kutuyu projeye destek için gönderdi. Burdan şirket sahibi Ali Bey ve çalışanı Selma Hanım'a teşekkür ediyorum. Yakın zamanda güç kaynağının montaj ve çalışma videosunu da paylaşırım inşallah.
O servisler sürekli güvenlik güncellemeleri yaptığı için çok iyi çalışan bir sistem bir anda bozuluyor ben şuan Samsung akıllı ev sistemine dahil edilen smartthings Gateway kulaniyorum bu Gatewayin diy mqtt desteği sayesinde espli cihazlarımı bu Gateway e eklemiş oluyorum Gatewayin de sesli asistan desteği sorunsuz çalıştığı için 2 yıldır sorun yaşamadan bu şekilde kulaniyorum sesli asistanlar ile...@ibrahimcelik eline sağlık. Güzel bir çalışma olmuş. Uzun zamandır aynı kutu içine akım ölçme kabiliyeti olan bir düzenek kurmak benim de aklımda var.
Ama asıl sormak istediğim olay farklı. Bu sistemi Alexa ve Google asistana nasıl bağladığını aşamaları ile anlatır mısın? Özellikle Amazon web servisleri bana çok karışık geldi. Beceremedim bir türlü.