Reklam engelleyicileri artık youtube ile çalışmıyor

taydin

Timur Aydın
Staff member
Katılım
24 Şubat 2018
Mesajlar
21,727
Eğer youtube size bir reklam göstermeye karar verdiyse, ve reklam engelleyiciniz varsa, video takılıp kalıyor artık. Bir şekilde reklamı da video veri akışının içine dahil etmişler, reklamı engellersen videoyu da engellemiş oluyorsun. Teknik videolarda youtube genelde reklam koymuyor, ama abone sayısı çok olan teknik youtube kanallarında durum farklı olabiliyor.

Bunu çözmek için bazı proxy server'lar var, bunlar üzerinden seyredince reklamlardan gene kurtulmak mümkün. En azından reklam eglelleyici eklentiler bu duruma bir çözüm getirene kadar bu server'lar kullanılabilir.

 
Arada bir soruyorlardı "reklam politikamızdan memnun musunuz?" diye. Bende her seferinde berbat seçeneğini işaretliyordum. "Doğru yoldayız" diye düşünüp yola ısrarla devam ediyorlar demekki. Bir babayiğit de çıkıp adam gibi bir alternatif sunamadı yav.
 
Reklam engelleyici olarak pi hole var dns tabanlı bütün ağı engelleme yapıyor denenebilir gibi
 
3 farklı ad-block kurulu edge'de ben reklam görmüyorum hiç bir değişim'de yok şuan youtubede reklamsız rahat kullanıyorum
 
Bendekiler



Reklam yok. Ama kurduktan sonra ayarlardan reklamları engelle demek gerekiyor. Bazı eklentiler dediğin gibi doğru çalışmıyordu. O sıralar bunlara geçmiştim.
Ben reklam konusunda o kadar katı değilim. Herkes işini yapip parasını kazanmayın derdinde . 20 sn beklemek de çok bana dert değil. Gider bir çay koyar ya su içer gelirim.
 

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
5,787
Mesajlar
98,997
Üyeler
2,464
Son üye
s4met

Son kaynaklar

Son profil mesajları

cemalettin keçeci wrote on HaydarBaris's profile.
barış kardeşim bende bu sene akıllı denizaltı projesine girdim ve sensörleri arastırıyorum tam olarak hangi sensör ve markaları kullandınız yardımcı olabilir misin?
m.white wrote on Altair's profile.
İyi akşamlar.Arabanız ne marka ve sorunu nedir.Ben araba tamircisi değilim ama tamirden anlarım.
* En mühim ve feyizli vazifelerimiz millî eğitim işleridir. Millî eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lâzımdır. Bir milletin hakikî kurtuluşu ancak bu suretle olur. (1922)
Kesici/Spindle hızı hesaplamak için SpreadSheet UDF'leri kullanın, hesap makinesi çok eski kalan bir yöntem :)
Dr. Bülent Başaran,
Elektrik ve Elektronik Mühendisi
Yonga Tasarım Özdevinimcisi
Üç güzel "çocuk" babası
Ortahisar/Ürgüp/Konya/Ankara/Pittsburgh/San Francisco/Atlanta/Alaçatı/Taşucu...

Back
Top