SATILDI Rigol DS1054Z

DrFreeman

Aktif Üye
Katılım
26 Kasım 2019
Mesajlar
347
Kullanılmamış cihaz.Elimde 3 adet mevcut.Muhafaza edildiği yerde plastik aksamı ısı kaynaklı biraz zarar gördüğü için uygun fiyatlı olarak yazdım.Mekanik ve elektronik kısımda bir problem yok.Resimde görüldüğü üzere test fotoğrafı mevcut.Probları yok.Pazarlık cüzi miktarda yapılır.Öğrenci arkadaşlar için kaçırılmayacak fırsat.Fiyat tane için 10 bin TL.Toplu almak isteyene birşeyler yaparım fiyatta.

1000073257.jpg
1000073236.jpg
1000073258.jpg
 
Son düzenleme:

Çevrimiçi üyeler

Çevrimiçi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
8,357
Mesajlar
137,200
Üyeler
3,314
Son üye
tarık bektaş

Son kaynaklar

Son profil mesajları

mechanic ayhanarican mechanic wrote on ayhanarican's profile.
https://www.allmystery.de almanca biliyorsan burada araştır. Yapay zekada çeviriyor gerçi.
Almanların matematik bilgisi daha iyi oluyor.
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Back
Top