ciddi bir iş imiş bu bahsettiğiniz cihazların karşıladığı uluslararası standart numaraları satış sayfalarında yazıyordur bu standartları incelemenizde fayda var (bu standartların dökümanları genelde ücretli olarak satılır)Stm32 kullanacağım ,devre kesici analizörü gibi bir cihaz yapmak istiyorum cihaz yurt dışından Euro ile korkunç paralara geliyor Youtubede devre kesici analizörü diye arattiginizda var genelde orta gerilimde artık yüksek gerilim 34.5kv daki kedicilerin açma kapama hızını ölçüyor kafamda bir şeyler oluşsun diye fikir almak istedim
Skop varsa trigger özelliği ile hem anahtar hem de röleye bağlı direncin üzerinde düşen gerilimi net bir şekilde görebilir, tepki hızını aradaki zaman farkından çıkarabilirsiniz.
roleyi tetikleyen anahtardan alınan sinyalle kanal 1 üzerinden trigger ediliyor. donma falan yok ekrandaki sinyal izi üzerinden çıkarım yapılıyor. en azından ben öyle anlıyorum.
Abi Trig ten sonra anlik gosterilen goruntuyu biraz daha gorelim diye isiklari da kararti, normal tuplu ekran seysi iste. intensity diye bir sey varmis onuda arttirdi tabi. Artik ne ise? SAnki ekran isiginin gucuGörüntü birkaç saniye duruyor ekranda, sanırım skopta bir özellik var bunu sağlayan.
Karanlıkta çalıştırırsan uzun süre ekranda kalır izi.Görüntü birkaç saniye duruyor ekranda, sanırım skopta bir özellik var bunu sağlayan.
Benden önce yazmışsın. Ama fazla açılırsa tüpün ömrünü azaltıyor.Abi Trig ten sonra anlik gosterilen goruntuyu biraz daha gorelim diye isiklari da kararti, normal tuplu ekran seysi iste. intensity diye bir sey varmis onuda arttirdi tabi. Artik ne ise? SAnki ekran isiginin gucu