Mikro Step
Kıdemli Üye
Uzun zamandir minik bir firin yapmak ve dosedigim pcblerin lehim isini bu firinda yapmak istiyorum.
Fakat minik bir firin bulamiyorum.
Biraz once gene bakindim en ucuz asagidaki firini buldum. Fakat bundan daha kucuk firin bulmak zor.
Eger kucuk firin konusunda israr edeceksem firinin kendisini de kendim yapmak zorunda kalacagim.
Firinin kucuk olmasindaki amacim, buyuk firin hem fazla yer kaplayacak hem de gereksiz yere daha cok enerji tuketecek.
Cin mali minik isitma tablalari var fakat ben firin olsun istiyorum.
Hem ustte hem de altta isitici olmali. boyutlari da 10 cm yukseklikte 15cm uzunlukta 10 cm de derinlikte kucuk bir sey.
Aklima geldi yazayim dedim belki guzel fikirler cikar.
Bu arada belki ekmek kizartma makinesinden de bir seyler yapilabilir.
Fakat minik bir firin bulamiyorum.
Biraz once gene bakindim en ucuz asagidaki firini buldum. Fakat bundan daha kucuk firin bulmak zor.
Eger kucuk firin konusunda israr edeceksem firinin kendisini de kendim yapmak zorunda kalacagim.
KUMTEL Siyah Rustik 32 Litre Mini Fırın Fiyatı, Yorumları - Trendyol
KUMTEL Siyah Rustik 32 Litre Mini Fırın yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Firinin kucuk olmasindaki amacim, buyuk firin hem fazla yer kaplayacak hem de gereksiz yere daha cok enerji tuketecek.
Cin mali minik isitma tablalari var fakat ben firin olsun istiyorum.
Hem ustte hem de altta isitici olmali. boyutlari da 10 cm yukseklikte 15cm uzunlukta 10 cm de derinlikte kucuk bir sey.
Aklima geldi yazayim dedim belki guzel fikirler cikar.
Bu arada belki ekmek kizartma makinesinden de bir seyler yapilabilir.