STM32 Kartlarımı ST-Link ile Tanıyamıyorum, Yardım Edin!

Hclk ye gel 72 yaz enter a bas, do you want to use other sources tarzı bir şey soracak yes yes de bak nasıl otomatik ayarlıyor. Olmadı mı 64 yaz. Elle ayarlamana gerek yok. Usb kesinlikle 48 almalı.
 
  • Beğen
Reactions: nt
ben gideyım yt falan ızlıyım daraltmıyım artık :D

teşekkürler herkese yardımları için
attıgım linklerden bir tanesine çökebilirsiniz :katil2: ama tabi neyin ne olduğunu detaylı öğrenmeniz daha iyi olur

böyle birşey buldum ama izleyemedim :
 
attıgım linklerden bir tanesine çökebilirsiniz :katil2: ama tabi neyin ne olduğunu detaylı öğrenmeniz daha iyi olur

böyle birşey buldum ama izleyemedim :
bu videodaki ayarları aynen yapın bence güzel gözüküyorlar kırmızının ustune gelip durunca neden error verdiğini de açıklıyormuş

edit : videoda görsel arayuzde ayarları yapıp otomatık uretilen kodları kullanmıyor sanırım onun yerine kendisi register seviyesinde programlıyor sizin sadece gorsel kısmı yapmanız yeterli olacaktır
 
  • Beğen
Reactions: nt
Büyük ihtimalle reference manual den bahsediyorsun. Amacın mcu ile içli dışlı olmak değilse onunla uğraşma, oradaki kavramları anlayayım vs derken kafan çok daha fazla karışacak. Youtube da elindeki kartla video çeken onlarca adam var ya da başka kart ile çekse de stm32 olduğu sürece uyarlaması dert değil, onlardan birinin ilk 2-3 videosunu izle blink etmeyi öğren. Sonra git usb hid videosubu bul(vcp vs de çeken çok ama sen hid istiyorsun diye düşünüyorum) o videodakileri kopyala yapıştır. Şu an amacın ne onu söylersen daha düzgün bir öneri yapılabilir, 2-3 gün önce sadece karta hazır kod yazmak istiyordun, kendin derlemek dahi istemiyordun. Eğer amacın sadece usb ise dediğimi yap geç, kalan bilgiler işine bir daha yaramaz. Kaldı ki reference manuel üstünden hid device ayağa kaldırmak ciddi iş, HAL ın hazır örneğini falan kullan en temizi o bu durumda.
 
  • Beğen
Reactions: nt
Ne yaptin NT? Benim android studioya bodoslama daldigim gibi sen de STye bodoslama dalmissin.

MCU deneyimlemek icin ARM islemci hic dogru bir secim olmaz.

Cok cok daha basit bir islemci secmelisin.

Yoksa kaybolursun.
 
  • Beğen
Reactions: nt

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
5,879
Mesajlar
100,183
Üyeler
2,488
Son üye
ilter

Son kaynaklar

Son profil mesajları

gruptaki arkadaşlara selamlar. sıteyi bu gün fark ettim. Asansör için 2x7 segment LCD gösterge üretmek istiyorum. acaba bu sayfadaki arkadaşlardan destek alabilirmiyim. LCD nin mantık açılımı ektedir.
deneyci wrote on TA3UIS's profile.
Selam.
Amatör telsiz lisansı nasıl alınıyor?
Lisansı olmayanı forumlarına almıyorlar. :)
Bilgi alamıyoruz.
cemalettin keçeci wrote on HaydarBaris's profile.
barış kardeşim bende bu sene akıllı denizaltı projesine girdim ve sensörleri arastırıyorum tam olarak hangi sensör ve markaları kullandınız yardımcı olabilir misin?
m.white wrote on Altair's profile.
İyi akşamlar.Arabanız ne marka ve sorunu nedir.Ben araba tamircisi değilim ama tamirden anlarım.
* En mühim ve feyizli vazifelerimiz millî eğitim işleridir. Millî eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lâzımdır. Bir milletin hakikî kurtuluşu ancak bu suretle olur. (1922)
Back
Top