Yaptıklarım, yapacaklarımın teminatıdır@Gokrtl, üretkenlikte top seviyeye ulaştın. Kafada bir fikir arkasından hemen devresi, PCB si kutusu falan derken maşallah valla.
Abi aklında olsun illa su geçirmez olmak yani kapalı olmak zorunda değil. Eğer soldaki parça bardak gibiyse altı kapalıysa ve sağdaki ona kapak olarak eklenecekse, sağdaki parçayı resimdeki halinin üstüne su geçirmez bir şekilde yapıştırmaya dikkat etmektense soldaki bardağın alt kısmına sağdaki parça direkt yapıştırılabilir. Bizim evdeki sifon da öyle mesela kapalı değil ama ters bir bardak gibi içine yine su girmez.Şamandıranın baskısı tamam. Şimdi bunları su geçirmeyecek şekilde yapıştıracağım.
Tek parça basamadım çünkü içine full destek atıyordu. Zaman ve malzeme kaybı, üstelik bir miktarda ağırlığa sebep olacaktı.
En kuvvetli basınç için silindirin içinde ne kadar çok hava olursa o kadar iyi.
15745 eklentisine bak
Evet küçük denizaltı mantığı. O şekilde de olabilir. Suyun basıncı havayı yukarı doğru iterek şamandırayı kaldırır. Ama bidon içine hortumla su akacağından oluşan dalgalanma sonucu şamandıra içindeki hava beki hava kabarcığı olarak yukarı kaçar diye sağlama almak istedim.Abi aklında olsun illa su geçirmez olmak yani kapalı olmak zorunda değil. Eğer soldaki parça bardak gibiyse altı kapalıysa ve sağdaki ona kapak olarak eklenecekse, sağdaki parçayı resimdeki halinin üstüne su geçirmez bir şekilde yapıştırmaya dikkat etmektense soldaki bardağın alt kısmına sağdaki parça direkt yapıştırılabilir. Bizim evdeki sifon da öyle mesela kapalı değil ama ters bir bardak gibi içine yine su girmez.
Abi mouse'un ki de hassas diye biliyorum ben. Tıklayınca da normal switch ile arasındaki fark hemen belli oluyor. Acaba bu resimdeki ekstra hassas bir switch mi yoksa mous butonu ile aynı mıdır?IC-176H Mikro Switch Hassas 15gf - 82,23 TL
IC-176H Mikro Switch Hassas 15gf ürününü ve Mikro Swıtch kategorisindeki ürünlerin çeşitleri ve fiyatlarını görebilirsiniz.www.kartalotomasyon.com.tr
Oradaki suyun hacmi az olduğu için itme gücü de az, bence onu kullanacağın yerde dene.Suyun gücü şamandırayı düğmeye basacak kadar itmeye yetmiyor.
Şaftlı buton deneyeceğim.
15750 eklentisine bak
Batan kısmın hacmi itme kuvveti oluşturur. Suyunn dar/geniş kapta olmasının önemi yokOradaki suyun hacmi az olduğu için itme gücü de az, bence onu kullanacağın yerde dene.
İlk önce damacanada denedim. Damacanadaki suyun gücüde yetmedi. Sonra video çekeyim diye tas ile denedim.Oradaki suyun hacmi az olduğu için itme gücü de az, bence onu kullanacağın yerde dene.
İlk önce damacanada denedim. Damacanadaki suyun gücüde yetmedi. Sonra video çekeyim diye tas ile denedim.
Abi mouse'un ki de hassas diye biliyorum ben. Tıklayınca da normal switch ile arasındaki fark hemen belli oluyor. Acaba bu resimdeki ekstra hassas bir switch mi yoksa mous butonu ile aynı mıdır?
Şu hacim büyütme işini bir deneyeyim de olmazsa whatsapp dan yazarım.@Gokrtl elimde baskı makinesinden çıkma çok yumuşak switchler var. Tam bu iş için. Ama nasıl ulaştırabilirim, orasını bilmiyorum.