"Tedarikçi"ye Analog Device kazığı..!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dede
  • Başlama tarihi Başlama tarihi
mouser temsilcisi fidersan'dan LTC3305 fiyat teklifi istedim. Gelen cevabı ekliyorum.

Ticaret odasına kayıtlı firma olacaksın, kapasite raporun olacak, sanayi sicil belgen olacak. Yani hobici isen veya benim gibi şahıs firması isen Analog Devices komponentlerini kullanmayı unut.

1784545632885.png

mouser temsilcisi fidersan'dan LTC3305 fiyat teklifi istedim. Gelen cevabı ekliyorum.

Ticaret odasına kayıtlı firma olacaksın, kapasite raporun olacak, sanayi sicil belgen olacak. Yani hobici isen veya benim gibi şahıs firması isen Analog Devices komponentlerini kullanmayı unut.

48338 eklentisine bak
Bu durum LCSC, winsource gibi asyalı komponent distribütörleri için de geçerli midir? Oralardan ADI komponent tedariği yapabiliyor muyuz? Komponentin orijinalliği söz konusu tabi.

@Dede üstadım chipsan nın fiyatlandırma politikası hakkında tecrübenizi paylaşabilir misiniz?
Şimdiye kadar aşırı fiyatlandırmadı.
mesela ürün maliyeti 200 dolar ise 250 dolar gibi bir fiyatlandırma yaptı. (Fiyatı salladım.)
Fatura üzerinden yazmam lazım.

Mesela şu ürün...
Mouser da $425.44
Dolar 44.429 TL iken 26213 TL+ KDV ye fatura edildi tarafımıza.

Şimdiye kadar aşırı fiyatlandırmadı.
mesela ürün maliyeti 200 dolar ise 250 dolar gibi bir fiyatlandırma yaptı. (Fiyatı salladım.)
Fatura üzerinden yazmam lazım.

Mesela şu ürün...
Mouser da $425.44
Dolar 44.429 TL iken 26213 TL+ KDV ye fatura edildi tarafımıza.
Teşekkür ederim @Dede üstadım

Forum istatistikleri

Konular
9,284
Üyeler
3,824
Son üye
Nichtt

Son kaynaklar

Back