Doğuş kalıp o şekilde gönderiyordu hatta Bi ara ufak bir ek ücret karşılığı kılavuz felan da çekiyordu ama ben alışveriş yapmayalı en az 5 sene olmuştur güncel işleyişi sormak gerek ( eskiden bütün ürünlerin fiyatları açıktı direk sepete atıp alışveriş yapılıyordu diye hatırlıyorum şimdi teklif alma usulune geçmişler)Sigma profili istenen boyutlarda kesip kargo ile gönderen bir yer biliyor musunuz?
Alumech metal, Rhino3d gibi yerler Sigma profili istenen boyda kesip gönderiyor.Sigma profili istenen boyutlarda kesip kargo ile gönderen bir yer biliyor musunuz?
Evet sadece köşe bağlantılar ile yaptım çok sağlam duruyor aldığım yere danıştım bir sorun olmayacağını söylediSadece köşe bağlantı parçalarını kullanıyorsunuz gibi gözüküyor. Sigmanın kesitindeki deliğine diş çekip baglandıgı sigmaya da tornavida deliği açıp alın cıvatası ile sıkmıyor musunuz?
Doğuş kalıp hatasız kesim yaptılar memnun kaldimSigma profili istenen boyutlarda kesip kargo ile gönderen bir yer biliyor musunuz?
32 adet köşe baglanti kullandimSadece köşe bağlantı parçalarını kullanıyorsunuz gibi gözüküyor. Sigmanın kesitindeki deliğine diş çekip baglandıgı sigmaya da tornavida deliği açıp alın cıvatası ile sıkmıyor musunuz?
Arka sütun altına 7cm parcak kestirdim ayakta aldım ama takmadım orası boş olursa masa altını süpürme daha kolay olucak masayı duvara 2 yerden monte edecegin oranın yükünü alır gibiMasayı ortadan bir sütunla desteklemişsin, ama sütun zemine ulaşmıyor. Oraya da bir ayak koyarsan artık ne kadar raf bağlarsan bağla, ne kadar cihaz koyarsan koy, eğilme
Teşekkür ederim bende almadan önce terettutlerim vardı çok sağlam oldu masayı sallamaya çalışıyorum gram oynamıyorEline sağlık. Sigma profiller tezgah üstü raflar için inanılmaz bir esneklik sağlayacak. Ben de özendim valla![]()
Evet 180lik masada 6 7 ayak gayet yeterli oluyor 5sene geçmesine rağmen 3cm kalın bir masada bel vermediBenim de çalışma masam sizin önceki masanız gibi 7 ayak 1.80 m. Mümkün olduğunca yükü eşit dağıttım, üzerine kat da çıktım hatta.
Yeni yaptığınız da güzel duruyor, rafları da istediğiniz gibi ayarlarsınız. 180 ilk bir masada 7