Her zaman yaşadığım çok büyük sıkıntı Türkiye'de. Bir malzeme lazım, google ile aratıyorum, ama verdiğim özellikte ürün ya çok az bulunabiliyor, yada hiç bulunamıyor. Hani aradığım şey de seyir füzesi yapmak için gereken birşey değil Mesela şimdi bana 0.5 mm2 çok damarlı kablo lazım. Bu şekilde aratıyorum. Neredeyse hiçbir yerde yok. Ama ben biliyorum, Türkiye'de onlarca firma var bu kabloyu yapan. Öznür kablo var mesela, alasını yapıyor. n11 de aratıyorum sonuç yok. trendyol'da aratıyorum sonuç yok. Hatta kablocu.com.tr de aratıyorum, sonuç yok (artık ne biçim kablocu ise). Bazı sitelerde 0.5 mm2 diyeceğin 50 lik kablo diyor Kimisi 22 AWG diyor, ama neticede şöyle kırmızı, siyah, onun dışında da değişik renklerde kablo bulamadım ...
Çıktım gebze'de elektrikçilerde aramaya başladım. Bir elektrikçide sadece portakal rengi var. Diğerinde siyah var kırmızı yok. Diğerinde hiç yok siparişle getirtirim diyor. Beşinci elektrikçide tam olarak istediğim kabloyu buldum geldim. Yani tabana kuvvet ürünü bulmam gerekti, internetin nimetlerinden zerre kadar yararlanamadım. Ürün ya olması gerektiği gibi doğru teknik verilerle listelenmiyor, yada hiç listelenmiyor ...
Çıktım gebze'de elektrikçilerde aramaya başladım. Bir elektrikçide sadece portakal rengi var. Diğerinde siyah var kırmızı yok. Diğerinde hiç yok siparişle getirtirim diyor. Beşinci elektrikçide tam olarak istediğim kabloyu buldum geldim. Yani tabana kuvvet ürünü bulmam gerekti, internetin nimetlerinden zerre kadar yararlanamadım. Ürün ya olması gerektiği gibi doğru teknik verilerle listelenmiyor, yada hiç listelenmiyor ...