Uni-T UTi260B ve Uni-T UTi690B termal kamera firmware güncellemesi

Olá!

Eu tenho um problema com a minha câmera UTI-260B. Ele começa e fica preso na barra de carregamento de 100%.

Eu já tentei salvar arquivos de backup e atualização (download do fórum aqui), mas sempre me dá mensagens informando que "pasta não encontrada". Estou tentando me registrar através do UART (Arquivos de dados salvos no cartão SD) e do programa Putty. Posso inserir informações de login normalmente (User: root e Password: uti160e), mas nada acontece quando tento inserir os comandos deixados no fórum aqui, a mensagem retorna que as pastas não são encontradas. Mensagens de mensagem não param de funcionar durante o início da câmera. Eu já tentei outro cartão SD e outros arquivos de backup. O que poderia ser? Estou fazendo algo errado? Obrigado!

20250306_121429.jpg
20250306_121501.jpg
20250306_121513.jpg

Aşağıdaki komutları deniyorum:
cp -r /media/mmcblk0p1/FWBackup/etc/ /etc/
cp -r /media/mmcblk0p1/FWBackup/usr/lib/ /usr/lib/
cp -r /media/mmcblk0p1/FWBackup/ /root/
Kameramın 1.2.6 versiyonu olduğunu belirtmekte fayda var. Ancak 1.2.10 ve 1.2.2 sürümlerini kaydetmeyi zaten denedim
Ayrıca BIOS sürüm 1.2.6'nın tamamına (ISO görüntü dosyası) sahibim ancak ISO dosyasını kullanarak onu geri yüklemek için Putty'de nasıl ilerleyeceğimi bilmiyorum.

Merhaba! UTI-260B kameramla ilgili bir sorunum var. Başlıyor ve %100 yükleme çubuğunda takılıp kalıyor. Yedekleme ve güncelleme dosyalarını kaydetmeyi zaten denedim (forumu buradan indirebilirsiniz), ancak bana her zaman "klasör bulunamadı" mesajını veriyor. UART (SD karta kaydedilen veri dosyaları) ve Putty programı aracılığıyla kayıt olmaya çalışıyorum. Giriş bilgilerini normal şekilde girebiliyorum (Kullanıcı: root ve Şifre: uti160e), ancak forumda bırakılan komutları buraya girmeye çalıştığımda hiçbir şey olmuyor, klasörlerin bulunamadığına dair mesaj dönüyor. Mesaj mesajları kamera başlatılırken çalışmayı durdurmaz. Zaten başka bir SD kartı ve diğer yedekleme dosyalarını denedim. Ne olabilir? Yanlış bir şey mi yapıyorum? Teşekkürler!

Forum istatistikleri

Konular
7,415
Üyeler
3,015
Son üye
arch

Son kaynaklar

Son profil mesajları

yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Prooffy semih_s Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Back