PICO ile 28 ns aldım16 bit PWM'de 1 PWM count için 1 periyotu 65536ya böleceksin.
Periyot yerine 1sn / F koy.
yani 1 PWM count için
pals süresi = 1sn / (F*65536)
Freakns yukarıdaki grafikten anlaşıldığı şekilde 560Hz ise 27.2 ns gibi bir değer çıkması lazım palsin yğksek süresi.
o zaman TLC272'den vageçiyorum.TLC272 giriş offset voltajı çok fazla. 3.3 V besleme ile kesinlikle sorun çıkar. Daha birşey ölçemeden çıkış voltajı 3.3V a yaklaşmış olacak.
Alınca pazartesi elimde olacak diye hatfona döndüm ama hatfnda doğru düzgün entegre getirmemiş.MCP6002 önerilmişti daha önce. Ondan neden vazgeçtin?
Ne alalım abiHmm MCP6002 nin de offseti fazla. 4.5 mV.
Bir de şu problem var: Giriş voltaj offseti negatif de olabiliyor pozitif de. Şansına negatif offset olan bir opamp olursa opamp davranışı nasıl olur emin değilim, çünkü tek besleme veriyorsun. Muhtemelen giriş offset voltajı aşılana kadar HİÇ çıkış vermeyecek.
araştırırız önce bir op-ampa karar verelimBu iyi de nereden bulacaksın bunu? Var mı Türkiye'de?
Bunun fiyatı insancıl abi.Şu var. Biraz tuzluca ama çok yüksek performans
abi kendimize yapalım opampı yav.Hmm bu opamp için rail to rail diyor datasheet, ama sonra aşağıda voltaj raylarına 0.3 V dan fazla yaklaşmayın diyor. Bu ne lan? Çinli firma olsa tamam yapar diyeceğim de, TI bu yav
MEGASAN mouser tr distribütörü. Mail atıp teklif isteyebilirsin. Sana gümrük dahil fiyat veriyorlar. Üstüne sadece kdv ve kargo ekleniyor. Sitesindeki katalog çok sağlıklı değil. Mouser'da varsa megasan'ın kendi sitesinde gözükmüyorsa bile teklif veriyorlar.Bundan vazgeçtim türkiyede yok bu.
mouser'da 2.91 euro