Benim owon diyor ki.Gayet basit, osiloskobun var. PWM sinyale bak, gerçekten count 1 mi? Frekans doğru mu? pals genişliği mantıklı mı?
164us 1 de kalıyorPals genişliği doğru mu?
halledeceğim şimdi abi.Hmm burada hem frekans 1099 Hz değil hem de pals uzunlu olması gereke değerde değil, olması gerekenden çok daha uzun. PWM yapılandırması sorunlu.
Bu daha mantıklı bir yol gibi geldi.Bu op-ampları bu şekilde tek kutuplu çalıştırmak kötü bir fikir. Size milivoltluk, mikrovoltluk ölçümler lazım.
Bence termokuplu Vcc/2 gibi ortalarda bir değere bias edip iki ucu iki ADC pini ile ölçüp farkını alın.
Şunun gibi:
20776 eklentisine bak
1.5ms hesaplıyorum abi ama.[math]periyot = \frac{1}{frekans}[/math]
Bu durumda senin PWM frekansından peryodu hesaplayabilirsin.
16 bit PWM de o peryod kaça bölünecek? 65536 ya. Bu durumda PWM counteri 1 yaptığın zaman pals uzunluğu ne olması lazım?
Hangi opamp'ı arıyorsun?Mümkünse izmirden alacağım bir op-amp bakıyorum
16 bit PWM'de 1 PWM count için 1 periyotu 65536ya böleceksin.periyot = açık zamanı + kapalı zamanı.
1000Hz saniyede 500 kez konum değiştirir o zaman bu nerden öğrendiğimi hatırlamadığım formül ile bana anlamlı gelmeyen bir sonuç bulduk frekansın kendisi çıktı
diğer soruya geçelim 16 bit pwm değerinde 1 yazarsak her pulse uzunluğu 4096 olmaz mı?
hatfonda bulduğum küçük votlaj ile çalışan op-amp'lar.Hangi opamp'ı arıyorsun?
bu kısım ile ilgileneceğim bu 32F103 için kurduğumuz arduino core dosyalarını HAL ile yazılmışın üstüne giydirmişler bu yüzden HAL kütüphanesi sınırlarında çalışabiliyoruz.560 Hz frekansta %9.2 duty cycle'a geliyor senin ölçüm.