Vorlance PCB Tedariği

vorlance

Üye
Merhabalar,

Prototip ve adetli PCB tedariğinde Uzakdoğu, Amerika ve Avrupa da bulunan ofislerimiz ve partner ofislerimiz sayesinde geniş tedarik ağımız ile müşterilerimizin yükünü azaltmaya çalışmaktayız.
Yaygın olarak bilinen PCBWay ve JLCPCB firmaları ve bir çok yerel tedarikçi ile partner olarak çalışmaktayız..
PCB birimimiz tekliflendirme aşamasından üretim aşamasının sonuna kadar süreci takip etmektedir.

Bizlere gerber dosyaları halinde talep iletmeniz durumunda sizler için en uygun teklif ile dönüş sağlayacağız. Elektronik ürün tedarikçisi olarak çok geniş bir ürün yelpazesinde ürün tedarik edebilmekteyiz.

İletişim h.bahcivan@vorlance.om

1724231726506.png

Merhabalar,

Prototip ve adetli PCB tedariğinde Uzakdoğu, Amerika ve Avrupa da bulunan ofislerimiz ve partner ofislerimiz sayesinde geniş tedarik ağımız ile müşterilerimizin yükünü azaltmaya çalışmaktayız.
Yaygın olarak bilinen PCBWay ve JLCPCB firmaları ve bir çok yerel tedarikçi ile partner olarak çalışmaktayız..
PCB birimimiz tekliflendirme aşamasından üretim aşamasının sonuna kadar süreci takip etmektedir.

Bizlere gerber dosyaları halinde talep iletmeniz durumunda sizler için en uygun teklif ile dönüş sağlayacağız. Elektronik ürün tedarikçisi olarak çok geniş bir ürün yelpazesinde ürün tedarik edebilmekteyiz.

İletişim h.bahcivan@vorlance.o

Numune olarak bastırmak istediğim 4 ayrı PCB kart projem var. SMD dizgili şekilde yaptırmak istiyorum. Türkiyede PCB üreten ve "Dizgi yapıyoruz" diyen hemen hemen bütün firmalara mail attım, ancak dönen olmadı. Bu işlerin Türkiyede çözülemeyeceği kanısına vardım. JLCPCB den getirdiğimde gümrük müşaviri parası çok falza çıkıyor. 15-25 bin TL bandında. Altı üstü demo bir kaç kart için çok yüksek meblağlar bunlar. Birde ben sürekli yeni projeler yapıyorum ve ayda 2-3 defa numune dizgi yaptırmak zorunda kalıyorum. Her seferinde bu gümrük müşaviri parası vermek çok aptalca bir durum. Bu yüzden Türkiyede çözmek için hala arayış içerisindeyim. Sizin sitenizi de inceledim ama Gerber yükleyip fiyat alacak bir menü göremedim. Siz de işleyiş süreci nedir merak ediyorum.

Herhangi bir fiyat sınırlaması olmadan PCB tedariği yapan firmalar var. Süre, doğrudan JLPCB den almaya göre daha uzun sürüyor. Fiyat da biraz daha yüksek olabiliyor. Dizgi için ise, eğer ayda yapılan numune dizgi sayısı belli bir limiti geçiyorsa, bu noktada bir dizgi makinasına yatırım yapmak mantıklı hale gelir. Benim elektronik ARGE yapan (yapmaya çalışan :) ) birkaç arkadaşımda kendi dizgi makinası var ve en azından bu konuda yurt dışı çalışmanın getirdiği zorluklarla boğuşmak durumunda kalmıyorlar.

Evet ne yazıkki zorluklarla boğuşuyoruz. :) Kötü komşu insanı mal sahibi yaparmış. bizde heralde dizgi makinası almaya adım adım yaklaşıyoruz.

Forum istatistikleri

Konular
8,238
Üyeler
3,275
Son üye
58wincapital

Son kaynaklar

Son profil mesajları

erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Back