Yabancı kaynaklarda "KızılElma"...

Dede

https://www.facebook.com/End.El.San.Ltd.Sti
@Dede sen ne yaptın? Forumda bunları konuşunca seküler ululardan dayak yersin. Hiç dikkatini çekmedi mi, bu konuları konuşmak veba gibi algılanıyor. :yerlereyat1:

Bütün dünya konuşsun ama bizde yasaklansın.
Bunun mantığı nolaki?
Sonuçta teknolojik bir gelişmenin tavan yaptığı nokta konuşuluyor.
Dediğin zatların kendileri o zaman Zihni vebaya yakalanmışlar demektir.
Dayak yiyene atılır.
Yaşlıyız belki ama dayaklık olduğumu hiç sanımıyorum azizim.

İstemeyen gözlerini kulaklarını kapatsın diyelim. Mesele kapansın.:gulus2:

Video'da ilk başlarda "hmm, bu kendi kendine hedef belirlemiyor olabilir. Hedef belirleme ve güdüm işini hemen yakında bulunan F16 lar yapıyor" falan dediler. Sonradan "helal olsun, kutlarım" a döndüler :D

Basının yüzde doksandan fazlasının her fırsatta konuştuğu şeyi kim yasaklamış..
Benim bildiğim yasak olan şey "eleştiri" yapmak.Abd de herkes eleştirisini sonuna kadar yapıyor, kimse hain, terörist olmuyor. Bu amerikayı hiç sevmem bu huyları yüzünden zaten. Hükümeti kıyasıya eleştiriyor hainler..
Geçenlerde youtube kanalımda konuşuyorum. Konuşmamın özeti şuydu arkadaşlar.;
Kızıl elma göklerle kavuştu, Kaan bulutları deldi.. Bunu duyan Trump yatağından düştü, Putin kabusla uyanıp kafasını tavana vurdu, Netenyahu neden yahu neden yahu diyerek kaçacak delik aradı..
Kanalımı hemen yasaklamışlar hainler.. :yerlereyat1:

Basının yüzde doksandan fazlasının her fırsatta konuştuğu şeyi kim yasaklamış..

Bir şeyi yasakladığımız yok. Konu siyasete kaysa da hemen yasaklamıyoruz. Ama iş çok kırıcı olan kısır tartışmaya dönüşürse o noktada müdahale ediyoruz.

Mesela birisi "bu teknolojiyi eleştiren herkes haindir, satılmıştır" derse, veya başkası "ama bu %100 yerli değil!" derse, bu mesajlardan sonra muhtemelen entellektüel seviye aniden düşecek ve artık konu yararlı olmaktan çıkacaktır. İşin teknik tarafına odaklanılırsa belki de herkes yeni birşey öğrenecek.

Bütün dünya konuşsun ama bizde yasaklansın.
Ben yasak demedim. Söylenmiş bende tekrar edeyim. Forumun böyle bir yaklaşımı hiç olmadı.

Forumun ulaşmasını istediğimiz entellektüel seviyesi ile alakası olayanların bu tarz yazılara uçmaz, gitmez, yüzmez, damat vs diye diye anlamsızca iki lafı konuşturmama gayretlerine kinayeli bir göndermeydi.

Dayak yiyene atılır.
Yaşlıyız belki ama dayaklık olduğumu hiç sanımıyorum azizim.

Dayak da bir çeşit metafor idi, yoksa dayaktan korkacak biri gibi mi görünüyorum. :yerlereyat1:

İstemeyen gözlerini kulaklarını kapatsın diyelim. Mesele kapansın.:gulus2:
Beklediğimiz yaklaşım tam olarak da bu. :ok1:

---

Neyse konu amacından sapmadan, gerçekten üyelerden bu işin ilminden anlayan kimse yokmu şöyle bizi bir aydınlatsa?

Bir şeyi yasakladığımız yok. Konu siyasete kaysa da hemen yasaklamıyoruz. Ama iş çok kırıcı olan kısır tartışmaya dönüşürse o noktada müdahale ediyoruz.

Mesela birisi "bu teknolojiyi eleştiren herkes haindir, satılmıştır" derse, veya başkası "ama bu %100 yerli değil!" derse, bu mesajlardan sonra muhtemelen entellektüel seviye aniden düşecek ve artık konu yararlı olmaktan çıkacaktır. İşin teknik tarafına odaklanılırsa belki de herkes yeni birşey öğrenecek.
Forumu kastetmedim. Türkiyenin genel durumu ile ilgiliydi..

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
8,614
Üyeler
3,426
Son üye
Fatih Kemal

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Abdullah karaoglan falcon_browning Abdullah karaoglan wrote on falcon_browning's profile.
selamın aleyküm ses sistemindeki cızırtıyı hallettınızmi
"Araştırma, ne yaptığını bilmediğinde yaptığın şeydir." - Wernher von Braun
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Back