Yeni üyelikte onay epostası gelmezse

taydin

Timur Aydın
Staff member
Katılım
24 Şubat 2018
Mesajlar
25,059
Yeni üyelik kaydını yaptıran kullanıcılar: Eğer yeni üyelik onay epostası gelmezse, o anda çevrim içi olan forum yöneticilerine özel mesaj gönderebilirsiniz. Yönetici sizin hesabınızı herhangi bir eposta onayına gerek kalmadan aktif hale getirecektir.

Üyelik onay epostasının gitmemesinin sebebi büyük ihtimalle forum sunucusu üzerinde çalışan eposta sunucusunun yapılandırmasında bir eksikliğin olması. Bu eksiklikten dolayı özellikle Outlook, Gmail, Hotmail gibi eposta servis sağlayıcılarında onay epostası spam kutusuna düşüyor.
 
Dahili eposta sunucusu yerine outlook, gmail gibi bir servis sağlayıcı üzerinden onay postası gönderilmiyor mu. Sadece onaya özel, günlük epostaların hepsi olursa ya paralı ya da spam sayılıp bloke olur.
 
Dahili eposta sunucusu yerine outlook, gmail gibi bir servis sağlayıcı üzerinden onay postası gönderilmiyor mu. Sadece onaya özel, günlük epostaların hepsi olursa ya paralı ya da spam sayılıp bloke olur.

Gönderilir. Benim fastmail'de hesabım da var zaten. Ama o zaman eposta göndericisi benim şahsi email adresim olur. Ama forum sunucusunda eposta sunucusu olunca eposta göndericisi noreply@mekatronik.org olarak yapılandırabiliyorum, ve bu daha mantıklı.

Muhtemelen sunucuda SPF ayarının yapılması lazım. SPF olmayınca bu bilinen büyük eposta servisleri yüksek bir spam skor veriyordur.
 

Forum istatistikleri

Konular
7,557
Mesajlar
126,550
Üyeler
3,058
Son üye
mgozalan

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
az bilgili çok meraklı
Back
Top