ibrahimcelik
Kıdemli Üye
Pro mini olur var elimde 3-4 tane ama pompayı çözmek lazım önceGüzel kontrol algoritması yazarız ona, mcu ne kullanacaksın?
Pro mini olur var elimde 3-4 tane ama pompayı çözmek lazım önceGüzel kontrol algoritması yazarız ona, mcu ne kullanacaksın?
Bunun ikinci eli cok sari sitede, 100 TL'ye satiyorlar. Daha once baska konuda konusmustuk. Ben hem elektrikli pompayi hem de motoru aldim ama birlestimeye zamanim olmadi. Su son bir aydir evdeki tum elektronik aletler inanilmaz bir sekilde bozuluyor bir kac gun ara ile. Bulasik makinesi, ekmek yapma makinesi, PC'nin ekran karti, TV olarak kullandigim monitor, yedek telefon, kettle. Kendim onariyor olsam dahi batirdiler beni.Şu fena değil gibi duruyor. 80 kpa demiş tabi, herifin zerre kadar fikri yok. Muhtemelen -80 kpa demek istedi, bu da 0.2 bar demek. İş görmesi lazım.
26400 eklentisine bakDC 12V Vakum Pompası - 80KPa 10.5L/dk Motor Hava ve Sıvı Pompaları Motorobit - Motorobit.com
DC 12V Vakum Pompası - 80KPa 10.5L/dk Motor Hava ve Sıvı Pompaları DC 12V Vakum Pompası - 80KPa 10.5L/dk Motor DC 12V Vakum Pompası - 80KPa 10.5L/dk Motor.Genellikle ev aletleri, vakumlu paketleme aletleri gibi cihazlarda kullanılan vakum pompasıdır.80 KPa vakum, 10.5L/dk akış hızına sahiptir.Özelliwww.motorobit.com
Bende bu pompadan var. Test etmedim ama işe yarayacağını sanmıyorum. Denemek istediğin bir senaryo varsa deneyebilirim.3-6V DC Hava Pompası - Vakum Motoru Hava ve Sıvı Pompaları Motorobit - Motorobit.com
3-6V DC Hava Pompası - Vakum Motoru Hava ve Sıvı Pompaları 3-6V DC Hava Pompası - Vakum Motoru 3 - 6V DC Hava Pompası - Vakum Motoru özellikle tıbbi uygulamalarda ve hava transferi gereken yerlerde ideal bir üründür. Akvaryum veya diğer projeler için oksijen sağlamak için idealdir. Teknik Özelliklewww.motorobit.com
Mikrodenetleyici besleme LCD ekran vs var yedek kolu ve pompayı çözersem uyguna gelecek inşallahBende bu pompadan var. Test etmedim ama işe yarayacağını sanmıyorum. Denemek istediğin bir senaryo varsa deneyebilirim.
Bu arada güzel bir proje ama maddi olarak verimli değil. Eğer parasal kaygılarla kendim yapayım diyorsan, bence bu dönemde hazır ürün almak garip bir şekilde ucuza geliyor. Günüzümde maalesef projeler ancak hurda kartlardan parça sökerek filan ilerlersen daha ekonomik olabiliyor.
Bununla ilgili konu acip parca listesi atarsaniz ihtiyac duyanlar talepte bulunabilir.Bende duran pompalar motorlar falan var hafta sonu atayım işine yararan varsa gönderirirm.
O kadar çok atıl duran var ki dağıtsam forumda almayan kalmaz.Bununla ilgili konu acip parca listesi atarsaniz ihtiyac duyanlar talepte bulunabilir.