Son etkinlik

• taydin
    taydin adlı üye Vidalı mil yataklama konusuna cevap yazdı.
    Eğer sadece ucunu ısıtıp, rulman yollarını ısıtmama teknolojisi varsa elinde, olabilir.
  • taydin
    taydin adlı üye Bu floresan lamba nasıl böyle yanıyor? konusuna cevap yazdı.
    Benim çıraklık yaptığım bir usta vardı Susurluk'ta. Elektronik tamirinin yanında VHF/UHF yayın aktarıcıları yapıyordu. 15W a kadar...
  • S
    serkan_48 adlı üye Amper Ölçümü konusuna cevap yazdı.
    Bu ışığı kaç volt ile besliyorsun? Muhtemelen voltaj yüksek akım düşük. İçinde lamba mı var led mi?
  • taydin
    taydin adlı üye Amper Ölçümü konusuna cevap yazdı.
    Ekranda gösterilen değerde nokta var, onu yok sayıyorsun herhalde. Noktalı bir şekilde yazarsan, kademeyi de sonuna eklersen doğru...
  • taydin
    taydin adlı üye KiCad Sorunu konusuna cevap yazdı.
    Düzeltilecek birşey yok Gökhan. Soldermask ile silkscreen clearance kontrol etme ve uyarma özelliği eklemişler, ama kendi...
  • kocamanusta
    kocamanusta adlı üye Temu fiyatları anormal ucuz konusunda semih_s adlı üyenin mesajına Beğen Beğen tepkisi verdi.
    Ben buna anlam veremiyorum. Üreticiden son tüketiciye gidene kadar fiyatın katlanarak artması ezelden beri var bu tarım ürünlerinde...
  • taydin
    taydin adlı üye Vidalı mil yataklama konusuna cevap yazdı.
    Vidalı miller yüzey sertleştirmesine tabi tutuluyor, o yüzden fiyatları çok pahalı olan seramik kater ucu ile işlenmesi gerekiyor. Bu...
  • StarLord
    Sürekli hareket ediyordu vidalı gibi değil ustam
  • Under Ground
    Under Ground adlı üye Vidalı mil yataklama konusuna cevap yazdı.
    Evet bu kadar güzel-hassas ve estetik cihaza benimki biraz kamyoncu kafası olmuş. Ne de olsa babamdan amcam da 40 ar sene kamyonculuk...
  • Under Ground
    Under Ground adlı üye Vidalı mil yataklama konusunda fide adlı üyenin mesajına Beğen Beğen tepkisi verdi.
    https://mekatronik.org/forum/threads/bir-eksen-denemesi.7930/ Hocam burada görseller var. Fikir verebilir.
  • Gokrtl
    Gokrtl adlı üye Temu fiyatları anormal ucuz konusuna cevap yazdı.
    Temu dan ilk siparişim sorunsuz geldi. Ekstra vergi durumu ile karşılaşmadım. Kargo da ücretsiz.
    • 20250816_104950.jpg
  • Gokrtl
    Gokrtl adlı üye KiCad Sorunu konusuna cevap yazdı.
    Hocam clearence ler ile dün akşam oynadım. Bu gün biraz daha bakarım. Kendi çizdiğim kılıf yok. Hepsi orjinal kütüphaneden. Bak bu...
    • Ekran görüntüsü 2025-08-16 104354.png
    • Ekran görüntüsü 2025-08-16 104417.png
  • Gokrtl
    Gokrtl adlı üye Amper Ölçümü konusuna cevap yazdı.
    Yani bunların 15 tanesi 28.5mA çekiyor öyle mi? Enteresan. Acaba içini açıp direnç değiştirebilir miyim :dusun1:
    • 20250816_102617.jpg
    • 20250816_102623.jpg
  • fide
    fide adlı üye KiCad Sorunu konusuna cevap yazdı.
    Clearence (pad-şekil ile soldermask arası boşluk) değerini kontrol et. Sorun kendi çizdiğin kılıf kaynaklı olabilir. Hazır kılıfta bu...
  • S
    serkan_48 adlı üye Amper Ölçümü konusuna cevap yazdı.
    1.9 mA

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
8,273
Üyeler
3,287
Son üye
Leon74

Son kaynaklar

Son profil mesajları

erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Back