Son etkinlik

• Under Ground
    Under Ground adlı üye Temu fiyatları anormal ucuz konusuna cevap yazdı.
    Ben uygulamayı kaldırdım rahat ettim. Habire seni çok özledik, çok şanslısın, nerelerdesin yahu, bak bu ürün valla billa bitiyor...
  • Garfield
    Garfield adlı üye OCR programı tavsiyesi konusunda mechanic adlı üyenin mesajına Beğen Beğen tepkisi verdi.
    https://portableapps.com/apps/graphics_pictures/naps2-portable https://portableapps.com/apps/utilities/capture2text-portable Usb bellek...
  • mechanic
    mechanic adlı üye OCR programı tavsiyesi konusuna cevap yazdı.
    https://portableapps.com/apps/graphics_pictures/naps2-portable https://portableapps.com/apps/utilities/capture2text-portable Usb bellek...
  • fgokcegoz
    fgokcegoz adlı üye Plaka tutucusu tamir konusuna cevap yazdı.
    Hocam bu plastik plaka tutucuları, şık görünmüyor. Tamir etmeyle uğraşacağınıza, krom olanlardan bir tane alıp takmak daha iyi bir fikir...
  • mechanic
    mechanic adlı üye Vidalı mil yataklama konusunda Under Ground adlı üyenin mesajına Haha Haha tepkisi verdi.
    Evet bu kadar güzel-hassas ve estetik cihaza benimki biraz kamyoncu kafası olmuş. Ne de olsa babamdan amcam da 40 ar sene kamyonculuk...
  • mechanic
    mechanic adlı üye Bu floresan lamba nasıl böyle yanıyor? konusuna cevap yazdı.
    Free enerji videoları yapanlarda böyle kandırıyor milleti. :)
  • P
    posta adlı üye Amper Ölçümü konusunda serkan_48 adlı üyenin mesajına Beğen Beğen tepkisi verdi.
    1.9 mA
  • P
    posta adlı üye Plaka tutucusu tamir konusuna cevap yazdı.
    Onarımı yapılacak yer, Plaka arkasında kalacak. Büyük bir parça plastikte, japon yapıştırıcı ile ızgaralara yapıştırılabilirdi. Ön...
  • Under Ground
    Under Ground adlı üye Vidalı mil yataklama konusunda taydin adlı üyenin mesajına Beğen Beğen tepkisi verdi.
    Eğer sadece ucunu ısıtıp, rulman yollarını ısıtmama teknolojisi varsa elinde, olabilir.
  • Gokrtl
    Gokrtl adlı üye KiCad Sorunu konusunda taydin adlı üyenin mesajına Beğen Beğen tepkisi verdi.
    Düzeltilecek birşey yok Gökhan. Soldermask ile silkscreen clearance kontrol etme ve uyarma özelliği eklemişler, ama kendi...
  • taydin
    taydin adlı üye Vidalı mil yataklama konusuna cevap yazdı.
    Ama çok hassas iş istiyorsan, ısıtmanın yaratacağı şekil değişikliğini ve iç gerilmeleri istemezsin. Bende var bu seramik kater...
  • Gokrtl
    Gokrtl adlı üye Amper Ölçümü konusuna cevap yazdı.
    Sadece inanmak istemedim sanırım. Gözüme çok düşük geldi değer. 0-24V Beslenebilir diyor satıcı. İçinde LED var. Ben 12V ile...
  • Gokrtl
    Gokrtl adlı üye Plaka tutucusu tamir konusunda taydin adlı üyenin mesajına Beğen Beğen tepkisi verdi.
    Bugün eve gelirken bagajdan bir ses geldi. Baktım plakanın bir tarafı sarkıyor. Neyseki sadece plastik kırılmış, kırığı da yerinde...
  • taydin
    taydin adlı üye Vidalı mil yataklama konusuna cevap yazdı.
    Belki bakırdan bir çene yaparsın, bu çene de mili çepeçevre sarar, her yerine temas eder. Bu çeneye mili sıktıktan sonra, ucunu hızlıca...
  • taydin
    taydin adlı üye Makinalar, Talaşlı İmalat, Genel Konular başlığı altında Plaka tutucusu tamir konusunu açtı.
    Bugün eve gelirken bagajdan bir ses geldi. Baktım plakanın bir tarafı sarkıyor. Neyseki sadece plastik kırılmış, kırığı da yerinde...
    • 1755335221424.jpeg
    • 1755335228251.jpeg

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
8,273
Üyeler
3,287
Son üye
Leon74

Son kaynaklar

Son profil mesajları

erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Back