Son etkinlik

• mechanic
    mechanic adlı üye Isıl işleme fırını konusuna cevap yazdı.
    https://www.isielektrik.com.tr/tavlama-firini-cesitleri-isi-elektrik 1Lira yazmışlar fiyata. :)
  • mechanic
    mechanic adlı üye Akıllı evin akılsızlığı! konusuna cevap yazdı.
    Eskiden uçaklara otobüslere cep telefonu açık girilmesine izin verilmiyordu . Şimdi giriliyor. :)
  • mechanic
    Hazır gol pası gelmiş, ben olsam "deprem anında insanlar çokça kapıların sıkışıp açılmamasından içeride kalarak ölüyor (gerçektir) bizim...
  • taydin
    taydin adlı üye Akıllı evin akılsızlığı! konusuna cevap yazdı.
    Hazır konusu açılmışken biraz beyin fırtınası yapalım. Wireless bir sinyal alan ve bu sinyale göre bir röleyi çeken bir sistem nasıl...
  • mechanic
    mechanic adlı üye Isıl işleme fırını konusuna cevap yazdı.
    Çapı çok küçük indüksiyon fırını yapılır o çapta. :) Kum içine gömülürse parça uzun süre sıcaklığını korur.
  • taydin
    taydin adlı üye Isıl işleme fırını konusuna cevap yazdı.
    Bu mastarı sıfırdan kendim yapacağım. Ve kafamda bir prosedür tasarladım, torna tamamen ayarsız da olsa bunun kabasını işleyebileceğim...
  • taydin
    Yatay çalışacak. Fener mili mastarı...
    • 1755606847410.png
  • czorgormez
    czorgormez adlı üye Isıl işleme fırını konusuna cevap yazdı.
    anladım spesifik bir ürün yatay mı çalışacak dikey mi ?
  • taydin
    Boy olarak en az 500 mm lazım. 65 mm kalınlığında 500 mm boyunda silindirik şaft gibi düşün. Yapacağım şeyin hazırı malesef Türkiye'de...
  • czorgormez
    czorgormez adlı üye Isıl işleme fırını konusuna cevap yazdı.
    diş hekimlerine protez yapan atölyeler için üretilen seramik fırınları var. hazneleri küçük ve 1200 dereceye ulaşabiliyor. ikinci elde...
  • taydin
    İzolasyon olarak cam elyafı mı kullanmak lazım?
  • taydin
    taydin adlı üye Isıl işleme fırını konusunda Mikro Step adlı üyenin mesajına Beğen Beğen tepkisi verdi.
    Aliexpressde Kanthal resistans teli satiliyor. Ates tuglasi da var. 600 derece civarlari icin cok sorun yok. Arkadasim bronz eritmek...
  • taydin
    ChatGPT "taşlama firmaları stress giderme işi de yapıyor, siparişi verirken not olarak düş" dedi. Ben de "burası Türkiye. Bunu hafızana...
  • czorgormez
    Karşılaşılan matematiksel problemlerin analitik çözümlerini bulmak çoğu zaman ya çok zor oluyor, yada imkansız oluyor. Bence bir...
  • czorgormez
    czorgormez adlı üye Akıllı evin akılsızlığı! konusuna cevap yazdı.
    zenginlere villaları 1.5X fiyata satabilmek için bu tabletten bozma akıllı ev röle kutularını iteliyorlar, sonuç bu oluyor.

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
8,263
Üyeler
3,285
Son üye
Desper79

Son kaynaklar

Son profil mesajları

erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Back