Son etkinlik

• taydin
    taydin adlı üye DIY Titreşim platformu. konusuna cevap yazdı.
    Sanki karta sadece kablo bağlantıları gelmiyor, metal borular da geliyor (akış sensörü?) Bu borunun titreşimi de karta yansıyacaktır...
  • Dede
    !!! Matematik kullanmayacaktik. !!! Beni gunluk hayattan, hikaye tarzi bir seyler anlatarak ikna edin.
  • Y
    Yasin. adlı üye DIY Titreşim platformu. konusuna cevap yazdı.
    Şöyle bir ürün varmış belki fikir verir.
  • semih_s
    Tabii burada güç-enerji ayrımını da yapmak lazım. İki kişinin bir birim zamanda geçtiği mesafeyi kol kola geçmiş iki kişi yan yana...
  • semih_s
    Kalabalığı yarmaya benzetebilirim. Aynı kalabalığın içinden iki kişinin yanyana geçmesi ile arka arkaya geçmesi gibi.
  • Y
    2 makara sistemine bağlı x ağırlığında 2 çuval yük olsun. -2 işçinin her biri kendisine ait makaradaki ipi elleriyle tutarak yerden bir...
  • czorgormez
    czorgormez adlı üye DIY Titreşim platformu. konusuna cevap yazdı.
    ecu vs benzeri ürünlerde yarı sert dolgu malzemeleri var, konnektörler her zaman kilitli ve su geçirmez, orjinal kabloların dış zırhları...
  • czorgormez
    czorgormez adlı üye Vuran vurana konusuna cevap yazdı.
    bu bir toplum mühendisliği, sistem uysal vatandaşa korku salma tekniği üzerine işliyor. eskiden böl, parçala, yönet vardı şimdi uyuştur...
  • semih_s
    semih_s adlı üye Vuran vurana konusuna cevap yazdı.
    Valla hocam ben kendim "cacık olmaz" derken alışmışlıkla çok koymuyordu da, siz onaylayınca ağır geldi. Ama verdiğiniz örnekle de...
  • fide
    fide adlı üye Vuran vurana konusuna cevap yazdı.
    Yeni araba alırken OTV miktarının %40 dan %60'a çıkarılırken, Koç grubunun %90 vergisinin silinmesi ile yakın zamanda kanunların ne...
  • semih_s
    semih_s adlı üye Hangisine Güvenmeli konusuna cevap yazdı.
    Bu ölçüm sonuçları birbirine eşit desem? İddia ediyorum aralarında fark yok :)
  • mechanic
    mechanic adlı üye Kedi kumu konusuna cevap yazdı.
    Dışarda yaşayan kediler odun külünü tercih ediyorlar. Eşelemesi daha kolay oluyor. :)
  • czorgormez
    czorgormez adlı üye DIY Titreşim platformu. konusuna cevap yazdı.
    evet benzer çözümler buldum. m3 veya m4 lastik takozlar var 2 metal levha arasına bağlanıp sönümleyici yapılabilir. gene de takozların...
    • 1755778569121.jpeg
  • czorgormez
    czorgormez adlı üye DIY Titreşim platformu. konusunda Mikro Step adlı üyenin mesajına Beğen Beğen tepkisi verdi.
    Otomobillerde bizleri yol kaynakli titresimlerden koruyan amartisor. Elektronik karti makine govdesine rigit baglanti yapmak yerine...
  • Under Ground
    Under Ground adlı üye Hangisine Güvenmeli konusuna cevap yazdı.
    Propları birbirleri ile değiştirip ölçümü yinelemek de fayda olabilir .

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
8,259
Üyeler
3,282
Son üye
Erbil

Son kaynaklar

Son profil mesajları

erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Back