Son etkinlik

• M
    M_B adlı üye Su seviye Prob Şematik hk konusuna cevap yazdı.
    Hocam benim yapmak istediğimde bu şekilde değil mi ? Prob yatay olarak yerleştirilmiş olacak. Tank ta iletken olacagı için tankın...
  • taydin
    taydin adlı üye Su seviye Prob Şematik hk konusuna cevap yazdı.
    Amaç rezistansı korumak ise, su seviyesi sensörüne ne gerek var? Ekstra karmaşıklık ve kırılganlıktan başka birşey değil. Onun yerine...
  • taydin
    taydin adlı üye Pcb imalatı için ilk denemelerim konusuna cevap yazdı.
    Bir de dry filmi çözmek için NaOH kullandıysan, hatırladığım kadarıyla onun doğru dozajını tutturmak çok zor bir iş. Sodyum metasilikat...
  • taydin
    taydin adlı üye pi pico ekran bağlantı konusuna cevap yazdı.
    Kurduğun devrenin ayrıntılı resimlerini de paylaş. Belki olası sorun ile ilgili bir ipucu vardır.
  • T
    tahir kemal adlı üye bosch 12 v batarya kasası konusuna cevap yazdı.
    bende sizin gibi düşündüm ama orjinal bataryada matkaba bağlanan iletken kısmı silikon ile sabitledim oraya düşmesin diye...
  • M
    M_B adlı üye Projeler, Tasarımlar, Teknik konular başlığı altında Su seviye Prob Şematik hk konusunu açtı.
    Merhabalar 20x20x15 ebatında metal tankın ıcınde 1500W lik reziztans var. Bu reziztansın susuz kalmaması icin önlem olarak aşağıdaki...
    • Seviye Prob.png
  • Z
    zehra adlı üye pi pico ekran bağlantı konusuna cevap yazdı.
    pi pico ekran bağlantısı
  • Z
    zehra adlı üye pi pico ekran bağlantı konusuna cevap yazdı.
    pi pico ekran bağlantısı
  • czorgormez
    czorgormez adlı üye EMC Testi Hakkında konusuna cevap yazdı.
    dalgaboyu 1/10 ise hiç geçirmez sıfıra indirecek diye bir şey yok. ama denildiği gibi çok ciddi oranda 50-60db bastıracaktır ayrıca...
  • tekosis
    tekosis adlı üye Siglend SPD3303C konusunda TA1AST adlı üyenin mesajına Beğen Beğen tepkisi verdi.
    Teknoparktan tamire gelen Siglent SPD 3303C Power Supply arızası mosfet ve mosfete bağlı dirençlerin yanmasıydı.Arızayı kısa sürede...
  • A
    Dry film ile yapıldıysa bunlar, kenarların daha düzgün olmasını beklerdim. Bir şekilde herhalde ışık sızdı sızmaması gereken yerlere ve...
  • A
    ahmetees adlı üye Pcb imalatı için ilk denemelerim konusuna cevap yazdı.
    Evet hocam dryfilm ile yapıldı kenarlar ilk başta testere ağzı gibi oluyor aside girince form düzeliyor ama mükemmel olmuyor. Belirli...
  • taydin
    taydin adlı üye bosch 12 v batarya kasası konusuna cevap yazdı.
    Orijinal pil paketine bakıp karşılaştırarak yapman lazım. Yoksa bütün markalar, bütün piller için standart olan bir bağlantı şekli...
  • taydin
    taydin adlı üye bosch 12 v batarya kasası konusunda tahir kemal adlı üyenin mesajına Beğen Beğen tepkisi verdi.
    s.a resimdeki gibi bosch psr 12 matkabın boş kasasını satın aldım. arpa kağıdığına nikel şeritine kadar herşeyi koymuşlar içine...
  • taydin
    taydin adlı üye pi pico ekran bağlantı konusuna cevap yazdı.
    İlk başta ekranı çalıştırmak istersen, hem olası yazılım sorunları, hem de olası donanım sorunları ile boğuşmak durumunda kalırsın. Onun...

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
9,109
Üyeler
3,693
Son üye
Taurek

Son kaynaklar

Back