Son etkinlik

• orijinal
    LCD nin camini sök camin altindaki zebra lastikleri de sök sonra geri monte et. Tabi bir de PCB'de LCD den cikan yollarin her...
  • kesmez
    kesmez adlı üye Genel Konular başlığı altında kalkıştan itibaren ramjet konusunu açtı.
    aşağıdaki sohbet (gemini) jet motorları hakkındaki fikrimin yapay zeka tarafından yorumlanmasıdır. ramjet fikrime daha uygun. ramjeti...
  • fide
    fide adlı üye Kimler de Tezgah Zımpara var? konusunda Mikro Step adlı üyenin mesajına Beğen Beğen tepkisi verdi.
    Kaliba bir kere emek versen sonrasinda tum bu ara islemlere gerek kalmaz. Once tenekeden bir kalip yap. Mukemmel olsun. Bununla 25 tane...
  • Gokrtl
    Gokrtl adlı üye Kimler de Tezgah Zımpara var? konusunda taydin adlı üyenin mesajına Beğen Beğen tepkisi verdi.
    Eğer scheppach'ın devir ayarlı modelini bulabilirsen, bu modelin Einhell'e göre ciddi avantajları var. Toz bağlantısı çok daha büyük, bu...
  • Gokrtl
    Tamam 3D yazici ile ozene bozene tek bir kalip yap. Bu kalipla 25 alci dokum yap. 25 alci tugladan da silikon kalip uret. 3D yazici ile...
  • C
    ckocagil adlı üye analog multiplier yaptım. konusuna cevap yazdı.
    Şimdiye kadar modern tasarımlarda hassas çarpım için analog çarpım kullanıldığını hiç görmedim. Hepsi ADC ile okuyup dijital olarak...
  • taydin
    taydin adlı üye Kimler de Tezgah Zımpara var? konusuna cevap yazdı.
    Eğer scheppach'ın devir ayarlı modelini bulabilirsen, bu modelin Einhell'e göre ciddi avantajları var. Toz bağlantısı çok daha büyük, bu...
  • Gokrtl
    Gokrtl adlı üye Kimler de Tezgah Zımpara var? konusuna cevap yazdı.
    Daha önce 75 tuğlalık silikon kalıp yapmıştım. Şuan baskıda 220 Tuğlalık bir kalıp var. Daha büyüğünü yazıcı basamıyor. Bu kalıba...
    • 20260803_120311.jpg
  • deleted
    deleted adlı üye Hypocyclic motor projem konusuna cevap yazdı.
    video hatalı. l_{1}=(2*pi*r*90^o)/360^o l_{2}=(2*pi*2r*45^o)/360^o Küçük dişli 90 derece döndüğünde büyük dişli üzerinde 90 derece yol...
    • output.gif
  • Gokrtl
    Gokrtl adlı üye Kimler de Tezgah Zımpara var? konusuna cevap yazdı.
    Einhell ile Scheppah arasında neredeyse yarı yarıya fiyat farkı var. Einhell 12k iken Scheppah 8k civarı. Ben çalışma performası...
  • kesmez
    kesmez adlı üye analog multiplier yaptım. konusuna cevap yazdı.
    ripılları düzeltmek kolay. frekansı yükseltmek yeterli önemli olan prensip. prensibin çalıştığını göstermek istedim. grafikler lojik...
    • 1786006141785.png
  • kesmez
    kesmez adlı üye Hypocyclic motor projem konusuna cevap yazdı.
    html kodunu gemini yazdı.
  • deleted
    deleted adlı üye Hypocyclic motor projem konusuna cevap yazdı.
    videodaki ile html kodundaki piston kolu hareketi uyuşmuyor. Html kodundaki piston kolunun alfa açısı sürekli değişiyor. videoda sabit...
    • Başlıksız.png
  • Dede
    Dede adlı üye analog multiplier yaptım. konusunda taydin adlı üyenin mesajına Beğen Beğen tepkisi verdi.
    Neden fiyatı bu kadar yüksek anlamadım. Bugünün teknolojisi ile bir ADC/DSP/DAC ile bütün işlevleri yeterince hızlı bir şekilde...
  • Dede
    Dede adlı üye analog multiplier yaptım. konusuna cevap yazdı.
    İhtimal ki çevresel faktörlerden korumalı seramik ve sarı (Altınmı bilmem) metal kaplamalı olmasından olmalı. AD633 daha ufak ve aynı...

Forum istatistikleri

Konular
9,347
Üyeler
3,869
Son üye
kadirsahinby

Son kaynaklar

Back