Ben böyle spesifik aletler sevmiyorum en minimal düzeyde meslek hayatımı ilerletiyorum
e hani beraber beğenmişdik hemen sattın beniBen böyle spesifik aletler sevmiyorum en minimal düzeyde meslek hayatımı ilerletiyorum
nası yani önerdikleri onda yokmu şimdi. Timurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Yandım anammmmmmmmmVallahi Timur abiyi geçtiniz. Adam öneriyor ama almıyor. Alacak olsa bile kırk kere düşünüyor. Sizin maaşallahınız var. Hem isyan edip hem alıyorsunuz. Bir cihaz daha alırsan seni atacam forumdan.![]()
Yok demiyorum ama bir anda böyle yatırımlar ile girişmeniz beni hayrete düşürüyor açıkcası@clc şimdi der eyvah yandık bu gene bi tamiratla gelir dermi der![]()
Bence buna yatırım denilemez. Heves desek daha doğru olur. Eğer kendini sıkıntıya sokmadan alabiliyorsa bence mantıklı da. Evimizde ne kadar çeşitli cihaz olursa o kadar fazla bilgi ediniriz. Ha cihaz olmadan da bilgi edinile bilir o ayrı. Ama imkan varsa bende alma taraftarıyım. Elektroniğe olan hevesimizi de canlı tutar bu tür şeyler. Ayrıca en kötü ihtimalle elektroniği bırakıyorum dese 3-5 kuruş düşüğüne bile satılabilecek cihazlar. İnsan bazen yatırım olarak bile düşünmüyor değil.Yok demiyorum ama bir anda böyle yatırımlar ile girişmeniz beni hayrete düşürüyor açıkcası
ben cihazı beğendim ama lcr metre bana 45 50 yılda 1 kez lazım olur,e hani beraber beğenmişdik hemen sattın beni