Akılda kalanlar ile ve hatırladıklarımla yola devamNe kadar geçmiş olursa olsun. Hatırlaması kolay olur
Akılda kalanlar ile ve hatırladıklarımla yola devamNe kadar geçmiş olursa olsun. Hatırlaması kolay olur
Ben BC547 ile tek ledli flip flop devresi yaptım geçen gün.
Paylaşacaktım ama tepki görür diye vazgeçtim.
Forum olarak buna hazır mıyız bilemedimSen gene de onu ayrı bir konuda "Temel Elektronik" bölümünde paylaş. Birisinin işine yarar mutlaka.
hımmm sanırım o zaman yakında az kullanılmış yada hiç kullanılmamış cıhazlar satılacakYok kızmıyorum. Ama böyle bir sürü alet almanın şu sakıncasını size belirteyim. Artık herkes sizde alet olduğunu biliyor, proje bekliyor. Artık sürekli olarak proje yapma baskısı altındasınız, ona göre
3. el olarak değerlendirelimhımmm sanırım o zaman yakında az kullanılmış yada hiç kullanılmamış cıhazlar satılacak
Biz fide ile her türlü anlaşırız da şu cümlenin sonunu belki on sefer olmuştur getiremiyorum.@taydin abi kendine iyi bak yoksa miras kavgası çıkacak gibi
Almış mı?3031 den vazgecirecektiniz yaw, ne yaptiniz siz ?
UzereAlmış mı?
Illa bir fark vardir , o kadar fiyat farki mi olur diyorAlmasın ya. 3021 Yazılımla bedavadan aynısı oluyor. Sanırım tek fark cihaz rengi oluyor. 22bin neree 44bin nere. Tam iki katı. Yazık gerçekten.
Firma niye o zaman daha yuksek bir fiyat istesin ki , siz goremiyonuz olayi diyorYav bari incelesin de, fark bulursa alsın. İlla fark vardır diye fazladan 22bin mi verilir.