Teşekkür ederim, sağ olun. Yarın uygulayacağım önerinizi.Dış ortamda çöp kenarında silkelemek. Yerlere vurmak.
Teşekkür ederim.Emiş yönünün tersine basınçlı hava tutarak ta temizleyebilirsin.
Teşekkür ederim, aradığım ürünleri bulmakta zorlanıyorum genelde.Yenisi ile değiştirilmesi gerekir..
Kendi kendini mi temizliyor? Fakat temiz değil neden bu isim kullanılmış ki? Teşekkür ederim.kendisine emdir (self cleaning)
Kompresörün hava çıkış gücünü azaltıp, kısıp, tazyiksiz bir şekilde deneyeceğim.Onun amacı motoru tozdan korumak değil. Tam tersi, motorun ortama toz üflemesini engellemek. Hırpalamadan, hava akışının tersi yönünde kompresör ile temizlenebilir belki. Ama fazla zorlarsan, olması gerekenden büyük gözenekler oluşur ve adam süpürgeyi çalıştırınca odanın içerisi tozla dolar.
Açıkçası yıkamayı düşünmüştüm en başta fakat yapısının bozulacağı gibi durduğu için konuyu açmıştım. İş gördüğü sürece sorun olmaz; eski, kirli halinden daha iyi olur.Ben boyle seyleri deterjanla yikar gecerim. Biraz porsuyor ama isini gormeye devam ediyor.