Mucit23 Üye Katılım 7 Ekim 2022 Mesajlar 75 6 Ekim 2025 #1 Selamlar Pickit3 ile Pic12lf1571 mikroişlemcisine program atmaya çalışıyorum. Fakat ne yaptıysam bu mcu yu tanıtamadım. Pk2 lerdeki gibi devicefile dosyasını güncellemek işe yarıyor mu? Bilgisi olan var mı
Selamlar Pickit3 ile Pic12lf1571 mikroişlemcisine program atmaya çalışıyorum. Fakat ne yaptıysam bu mcu yu tanıtamadım. Pk2 lerdeki gibi devicefile dosyasını güncellemek işe yarıyor mu? Bilgisi olan var mı
Mehmet.b "Senin plansızlığın, benim aciliyetim değildir." Katılım 9 Eylül 2023 Mesajlar 722 6 Ekim 2025 #2 Releases · jaka-fi/PICkitminus Enhanced version of Microchip PICkit2 software which supports PICkit2, PICkit3 and PKOB - jaka-fi/PICkitminus github.com
Releases · jaka-fi/PICkitminus Enhanced version of Microchip PICkit2 software which supports PICkit2, PICkit3 and PKOB - jaka-fi/PICkitminus github.com
Mucit23 Üye Katılım 7 Ekim 2022 Mesajlar 75 6 Ekim 2025 #3 Mehmet.b dedi ki: Releases · jaka-fi/PICkitminus Enhanced version of Microchip PICkit2 software which supports PICkit2, PICkit3 and PKOB - jaka-fi/PICkitminus github.com Genişletmek için tıklayın... Teşekkürler. Bu işe yaradı
Mehmet.b dedi ki: Releases · jaka-fi/PICkitminus Enhanced version of Microchip PICkit2 software which supports PICkit2, PICkit3 and PKOB - jaka-fi/PICkitminus github.com Genişletmek için tıklayın... Teşekkürler. Bu işe yaradı