Aurdinio ile uğraşmıyorum şimdilik.Eğer tamir işi ile uğraşmayacaksan, sıcak hava istasyonu çok acil bir ihtiyaç değil. 2500 TL ye alacağın bir sıcak hava istasyonu da gücü çok düşük olacaktır ve sadece çok küçük kartlarda (cep telefonu vs) işe yarayacaktır.
Elindeki ekipmanlar neler şu anda? Buraya yaz, ona göre şu aşamada işine daha fazla yarayacak ekipmanları önerelim.
Sadece hava istasyonu olarak var mıQuick 706W+ Sıcak Hava Üfleme ve Havya Istasyonu – Kızılelma Teknik
kizilelmateknik.com
bu işini görür.
Mikrodalga fırın parçaladım trafonun sekonder sargısını kestim onla ne yapabilim?
Hocam güç kaynağı modülü pahalıymış daha ucuzu var mi?Birçok proje yapabilirsin.
1) Riden güç kaynağı modülü ile 60V, 12A güç kaynağı yapabilirsin
47338 eklentisine bak![]()
RD6012 0-60V 12A Dijital Ayarlanabilir Güç Kaynağı Ayarlı Güç Kaynakları RIDEN - Motorobit.com
RD6012 0-60V 12A Dijital Ayarlanabilir Güç Kaynağı Ayarlı Güç Kaynakları RD6012 0-60V 12A Dijital Ayarlanabilir Güç Kaynağı RD6012 0-60V 12A Dijital Ayarlanabilir Güç Kaynağı. %95 çıkış verimliliğine sahip 0-60 arası voltaj ve 12 ampere kadar çıkış verebilen dijital ekranlı ayarlı güç kaynağıdır. Ürwww.motorobit.com
2) İzolasyon trafosu yapabilirsin. SMPS tamiri veya tasarımı yapacaksan, osiloskop ile ölçüm yapabilmeni sağlar
3) Punta kaynak makinası yapabilirsin.
Bir proje belirle, yeni bir konu aç, projedeki ilerlemeleri paylaş, sorular sor. Proje bitince de çalıştığını gösteren videoyu foruma ekle![]()