DHL (menege)

frekans50

⁵⁰
Renk değişimiyle işler düzelmedi. pttden beter oldu

MNG daha da bozuldu şuebeler hakkında neredeyse hiç olumlu yorum yok. Personel ilgisiz muhatap yok. kurumsal müşteri olduk güya. hizmet çöp. adresten alım diye bir şeyyok. Gelen adam iyilik olsun diye geliyormuş görevi değilmiş. bu nasıl kafadır. gelmeyebilirmiş. kapı önünden geçmiş ama içerideki paketi görememiş, hastaymış gün yokmuş yalan dolan. şubede şiklayeti anlayacak çözüm üretecek "müdür benzeri" biri yok. tamam söyleriz diyor. firma battı batacak.

Son düzenleme:

MNG daha da bozuldu şuebeler hakkında neredeyse hiç olumlu yorum yok. Personel ilgisiz muhatap yok. kurumsal müşteri olduk güya. hizmet çöp. adresten alım diye bir şeyyok. Gelen adam iyilik olsun diye geliyormuş görevi değilmiş. bu nasıl kafadır. gelmeyebilirmiş. kapı önünden geçmiş ama içerideki paketi görememiş, hastaymış gün yokmuş yalan dolan. şubede şiklayeti anlayacak çözüm üretecek "müdür benzeri" biri yok. tamam söyleriz diyor. firma battı batacak.
Adresinizde bulunduğunuz halde "Adresinizde bulamadık" yalanını söyleyen kargo şirketi. :)

Ülkede bir çok kurum bu şekilde, 3 harfli marketler, operatör servisleri .... diye liste uzar gider. İşi layıkıyla yapan olmayıp, denetleme mekanizması da bulunmayınca Saldım çayıra, Mevlam kayıra. Üzücü gerçekten

ben kargonomi kullanıyorum, fiyatlarıda baya iyi. istediğin markayı seçebiliyorsun yurtiçi arası mng hepsijet vs. adamlar gündüz toplayıp akşam deposuna bırakıyor seçtiğin kargonun. ufak paketler gönderiyorum tüm türkiye 104tl

Ülkede bir çok kurum bu şekilde, 3 harfli marketler, operatör servisleri .... diye liste uzar gider. İşi layıkıyla yapan olmayıp, denetleme mekanizması da bulunmayınca Saldım çayıra, Mevlam kayıra. Üzücü gerçekten

Millenicom aboneliğimi iptal edip başka operatöre geçtim. Millenicom benden ONT ve modemi istedi. Telekom ATS ekibi yeni operatörün modelini kurmaya geldiğinde ONT cihazının Türk Telekom’a ait olduğunu ve millenicoma gönderemeyeceğimi söyledi. Ben de ekipten imzalı bir yazı alıp ONT yerine bu belgeyi ve modemi millenicoma iade ettim. Bana 2500tl ONT faturası kestiler doğal olarak. Yaptığım görüşmelerden de sonuç alamadım. Adamlar resmen fırsatçılık peşindeler.
Tüketici mahkemesine ve BTK ya şikayet dilekçeleri yazdım. 2 gün geçti Millenicom ücret iadesi yapılacağına dair mesaj gönderdi.

Velhasıl 3 harfli 4 harfli farketmeksizin her taraf avcı olmuş. Kim bilir kaç kişi tüketici hakem heyetine müracaat etmediği için haksız yere cihaz parası ödedi.

Eğer herkes dava açsa ve üzerine de tazminat talep etse bunu yapmaktan wazgeçerler.
Adam sende bunlarlamı uğraşacağım dersek yapmaya devam ederler.

Şu halde Tazminat ödeseler bile adamlar ödeyenlerden kar ettiği için umursamıyor.
Yani ödemeyenler dava açanlar devede kulak bile değil. Tüy.

Turksat Fiber modem kirası için ödeme yapıyordum. Rakam düşük gibi görünse de bir kaç yıllık rakam önemli oluyor.

Modem iadesinde çeşitli sorunlar çıkardıklarını eksik kablo için fahiş fiyat aldıklarını duymuştum. İtinayla sakladım taahhüt bitiminde iade ettim. İkinci el olarak 3 kuruşa aldığım modemi kullanmak istediğimi belirttim. Mac adresini tanımladılar. Modem kirası vermeden kullanıyorum.

İkinci el sudan ucuz modem. Docsis 3.0 mı ne olacak. Kullandığınız alt yapıya uygun ikinci el modem seçebilirsiniz.

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
9,166
Üyeler
3,728
Son üye
tolgadn

Son kaynaklar

Back