Hurdalıktan atölyeye, günün ganimetleri!

40999 eklentisine bak
41000 eklentisine bak

Bugün de benden bir paylaşım gelsin. Resimdeki XYTRONIC SUPERTECH 999SD-A model istasyonu bit pazarından aldım. Hemen test yaptım çalışmayan fonksiyonu yok. İlk denemlerde emiş çok iyi değildi nozul temizliğinden sonra beklendiği gibi çalıştı. Daha önce uzun süre pace(mbt) marka makine kullanmıştım. Ancak onunla mukayese edebilecek tecrübem var. Performans olarak pace den daha iyi olduğunu düşünüyorum. Resimde görüldüğü üzere cihaza ait stand kısmen eksik onun dışında bir kusuru yok. Fiyatını merak edenler olabilir, anan aşağı baban yukarı usül pazarlıktan sonra 1650TL ye cihazı kucakladım.

İyi bir cihaza benziyor. Piyasadaki Çin istasyonlardan daha üst sınıf.

Güle güle kullanın.

40999 eklentisine bak
41000 eklentisine bak

Bugün de benden bir paylaşım gelsin. Resimdeki XYTRONIC SUPERTECH 999SD-A model istasyonu bit pazarından aldım. Hemen test yaptım çalışmayan fonksiyonu yok. İlk denemlerde emiş çok iyi değildi nozul temizliğinden sonra beklendiği gibi çalıştı. Daha önce uzun süre pace(mbt) marka makine kullanmıştım. Ancak onunla mukayese edebilecek tecrübem var. Performans olarak pace den daha iyi olduğunu düşünüyorum. Resimde görüldüğü üzere cihaza ait stand kısmen eksik onun dışında bir kusuru yok. Fiyatını merak edenler olabilir, anan aşağı baban yukarı usül pazarlıktan sonra 1650TL ye cihazı kucakladım.
Profesyonel güzel bir cihaz edinmiştin, güle güle kullan. Bir ara inceleme paylaşma imkanın olursa, fikir vermesi bakımından iyi olur. Bu iş kısmet meselesi ama pazarı merak ettiğimden soruyorum. Nereden, hangi bit pazarından aldın?

Nereden, hangi bit pazarından aldın?

Ankara da bir bit pazarı yoldan geçenlerin direkt gözüne çarpmıyor. Konum olarak tarif etmek gerekirse, itfaye meydanının sanayi caddesi tarafından gelip hastaneler istikametine giden yolun sol tarafında kalıyor. Eski tarihi Eynebey hamamının 70-80 metre üzerinde otopark girişi var oradan girer girmez pazar başlıyor. Cuma, cumartesi ve pazar günleri kuruluyor.

Son düzenleme:
Uzun zamandır bit pazarına gidemiyorum, hatta hurdacıları bile ziyaret edemiyorum. Eğitim amaçlı tamir ederim diye kenara ayırdığım bilgisayar güç kaynaklarını söktüm. Güç kaynakları kaliteli değil fakat fanlar, sigortalar, soğutucular vs işe yarar malzemeler.

Birde Hakko FR-301'in içinde biriken lehimleri biriktiriyorum. Bunları lehim potasındaki fireyi kapatmak için kullanıyorum. Gerçi uzun zamandır lehim potasını da kullanmadım. Özellikle seri halde lehime daldırmam gereken işlerde kullanıyordum. Neyse bu seferki lehim emme işi epey verimli geçti. Aşağıdaki 2 cm lehim tek seferde birikti.

20250326_091812.jpg
20250326_094201.jpg
20250327_013524.jpg

Uzun zamandır bit pazarına gidemiyorum, hatta hurdacıları bile ziyaret edemiyorum. Eğitim amaçlı tamir ederim diye kenara ayırdığım bilgisayar güç kaynaklarını söktüm. Güç kaynakları kaliteli değil fakat fanlar, sigortalar, soğutucular vs işe yarar malzemeler.

Birde Hakko FR-301'in içinde biriken lehimleri biriktiriyorum. Bunları lehim potasındaki fireyi kapatmak için kullanıyorum. Gerçi uzun zamandır lehim potasını da kullanmadım. Özellikle seri halde lehime daldırmam gereken işlerde kullanıyordum. Neyse bu seferki lehim emme işi epey verimli geçti. Aşağıdaki 2 cm lehim tek seferde birikti.

41065 eklentisine bak41066 eklentisine bak41067 eklentisine bak
Ellerinize sağlık üstadım . Şu Mapies Vakum makinesi ne derde derman olaki diye google a yazdım . Yine sizin konu çıktı tamir videosu olarak :)

Ellerinize sağlık üstadım . Şu Mapies Vakum makinesi ne derde derman olaki diye google a yazdım . Yine sizin konu çıktı tamir videosu olarak :)
Geçmiş yıllarda (tahmini 15-18 sene önce) idi..
İnternetten erişebilmek için bilgisayarımı server olarak tanımlamıştım.
Bana bir dosya lazım olmuştu. Bilgisayarımda aradım bulamadım.
Googlda arayayım belki bulurum dediydim. Bana benim bilgisayarımdaki dosyayı buldu getirdi.

Geçmiş yıllarda (tahmini 15-18 sene önce) idi..
İnternetten erişebilmek için bilgisayarımı server olarak tanımlamıştım.
Bana bir dosya lazım olmuştu. Bilgisayarımda aradım bulamadım.
Googlda arayayım belki bulurum dediydim. Bana benim bilgisayarımdaki dosyayı buldu getirdi.
Onu bazen ben bu forumdaki konularımı bulmak için yapıyorum. :yerlereyat1:

Forum istatistikleri

Konular
7,523
Üyeler
3,049
Son üye
MelihEfe

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
Back