pcbyap.com diye bir yer buldum, buradan teklif almayı deneyeceğim. uygun fiyatlar yazıyor sitelerinde ama ne kadar uygun bilemiyorum. 24 saatte üretiyorlarmışjlc veya pcbway kalitesinde ucuza ve hızlı yapan yok.
daha düşük kalitede tek veya çift yüzlü hızlı pcb yaptırabilirsin ama gene çok ucuz olmuyor.
![]()
Acil PCB » Eka PCB
Acil PCB, seçenekleri de her müşterinin aradığı şartları kapsayan biçimde çalışmaktadır. Eka PCB kapsamında taleplerde bulunan müşteri...www.ekapcb.com.tr
doğru, fakat eğer referanslar gerçek ise iş görebilir.profil bana ilginç geldi. siteyi 1-2 dakika inceleyince:
slogan:Aksiyonsuz vizyon, halüsinasyondur.
12+ Yıllık Tecrübe, 20 Kişilik Ekip, 1200 Müşteri ve 2500+ Proje.
- fakat adresleri kağıthanede bir avm, telefon numaraları sadece 0552 hat.
- marketin managerları lisa richmond. bu sayfa da web sablondan kalma ve dokunulmamış gibi.
- linkedinin, youtube vs hiçbir sosyal medya profili yok.
özetle 1-2 kişilik aracılık yapan bir firmaya benziyor. pek beklentiye girmemek lazım.
Suan tek sikintim PCBnin kendisini elde etmek. PNP, stencil, reflowu diy bir sekilde yapiyorum.Bu aşamada en iyisi, 0402 SMD ile çalışabilecek ekipmanları edinmek, minimum boyutta PCB tasarlayıp 27 dolara Çin'den getirtmek. Veya DIY yöntemlerden birisinde kendini geliştireceksin![]()
Guzel gozukuyor, sifirdan incelikleriyle anlatan bir kilavuz yazma ihtimaliniz var mi ? Tasarimimda yollar 10mil araliklar 12mil ve butun smd ler 0603. ayrica negatif sekilde ayni kaliteyi tutturabiliyor musunuz?Tek yüz prototip pcbleri Pozitif 20 ile çok rahat basabiliyorum. Çift yüzde teknik olarak sorun değil ama delik içi kaplama işi bozuyor.
Pcb denemelerinde uygun yerlerden jumper tarzı geçişler ile tek yüzlü olarak hızlı şekilde prototip pcbmi hazırlayabiliyorum.
Örnek resimdeki mcu pin aralıkları 20 mil. 10mil ile yollar mcu pinlerine bağlanıyor.
Baskı sırasındaki hataları minimuma indirmek için müsait yerdelerde yolları ve yol arasındaki aralıkları daha geniş tutuyorum.
BoardShape (kart çerçevesini) genelde 5 mil ile çiziyorum. 5 milde sorunsuz basılabiliyor.
Pasif komponentlerin çoğu 0805 kılıfında.2 tane montajı yapılmayan 0603 kılıfında malzeme var.
Edit: Baskı öncesi tasarımda 0603ler vardı resmi hazırlarken aklımda böyle kaldı, sonra onlarıda 0805 e çevirdim. Resimdeki 603 leri göz ardı edebilirsiniz.
42108 eklentisine bak
Guzel gozukuyor, sifirdan incelikleriyle anlatan bir kilavuz yazma ihtimaliniz var mi ? Tasarimimda yollar 10mil araliklar 12mil ve butun smd ler 0603. ayrica negatif sekilde ayni kaliteyi tutturabiliyor musunuz?
Merhabalar, DrFreman bu konuda aşmış durumdaUygun bir zamanda elimden geldiği kadar işlem adımlarını anlatan bir klavuz hazırlamaya çalışırım.
603 kılıf yapısı sorunsuz basılabilir.
"Negatif şekilde..." derken neyi kast ettiğiniz anlayamadım.
Sol’ dan sağ’a 3. Fotoğraftaki adamın adı, kadın adı değil mi?
Mühtemelen yapay zeka ile üretilmiş sentetik resimler:Sol’ dan sağ’a 3. Fotoğraftaki adamın adı, kadın adı değil mi?