Çalışan pek çok özdevinim(overunity) makinesi olduğunu biliyor muydunuz?

Status
Yeni mesajlara kapalıdır.
Hadi beni seni boşverdik.
Milkoviç neden yapmıyor? Adam fizikçi.
Çünkü o kuvvet kazancı olduğunu biliyor.
Enerji kazancı olsaydı çalışan örneğinide yapardı.
Burada anlatması fiziksel olarak daha kolay olduğu için Veljko Milkovic'i örnek gösterdik. Daha nice sistemler var. Yapılmış, çalıştırılmış ve sunuma kadar sorunsuz nakledilmiş sistemler bunlar... Onlardan hiç bahsetmeden aralarından birini seçip neden yapmamış demek olmaz. Kocaman sitesi var. Sunumunu yapıyor. Anlıyorsan öğrenir sen yaparsın.

Bana artık cevap yazma bıktım senin saçmalıklarından ve saçma sapan karşı iddialarından...

Burada anlatması fiziksel olarak daha kolay olduğu için Veljko Milkovic'i örnek gösterdik. Daha nice sistemler var. Yapılmış, çalıştırılmış ve sunuma kadar sorunsuz nakledilmiş sistemler bunlar... Onlardan hiç bahsetmeden aralarından birini seçip neden yapmamış demek olmaz. Kocaman sitesi var. Sunumunu yapıyor. Anlıyorsan öğrenir sen yaparsın.

Bana artık cevap yazma bıktım senin saçmalıklarından ve saçma sapan karşı iddialarından...

Tamamda adamın böyle bir iddiası yok.
Tesla gibi bu adamıda yapmadığı şeyler konusunda göklere çıkartıyorlar.

Neden bir tane bile ticari urun satin alamiyoruz?

Bu adamlar neden sadece video cekip ticari anlamda devamini getiremiyorlar?

Neden bir tane bile ticari urun satin alamiyoruz?

Bu adamlar neden sadece video cekip ticari anlamda devamini getiremiyorlar?
Hayır satın alabiliyorsun. InfinitySAV'ın ürünleri satılık. Yine KPP Rosch ürünü de satılık. Yok demeden önce bir sorun!

Hayır satın alabiliyorsun. InfinitySAV'ın ürünleri satılık. Yine KPP Rosch ürünü de satılık. Yok demeden önce bir sorun!

Rosch Kinetic Enerji Santrali artık satın alınamıyor.​

Bu karar, şirketin sahibi ve CEO'sunun ölümünün ardından verildi. :)

Opera Anlık Görüntü_2025-09-25_002418_www.quora.com.png

@ayhanarican çok ünlü biri. :)

Bırakın bu tartışmaları, sizlere bomba bir haberim var. Dünya aslında düz. Ama bazı karanlık güçler bu bilginin açığa çıkmasını engelliyor. Şuan bunu paylaştığım için hayatımdan endişe ediyorum :gulus2:

Attığınız kitaptaki her şey doğruysa her kitap doğru mudur? Bir sürü din ile ilgili kitap var hepsi doğru mu? Biribirlerini yalanlıyorlar, ama hepsi kitap sonuçta? Ya da bir sürü termodinamik yasalarını anlatan kitaplar var onlar yalan ama sizin kitap doğru mu? Elinizde hiç bir kanıt olmadan sadece inanç ile doğru olduğunu düşündüğünüz bir şeyi bu kadar ateşli savunmanızın sebebi nedir? Yapın şu sistemi 2.5kg ve 1kg lık ağırlıklarla madem %918 verim var çıkartın free 3-5W ortalık şenlensin. İnanmayan insanları inandırmak ile uğraşmayın, biz bilimin dogmalaşmış deney ve ispat yöntemlerinin kölesiyiz, anladığımız dilden konuşun

Artık konu kısır tartışmaya iyice yaklaştı. İki taraf da farklı cümlelerle aynı şeyi söylüyor ve bu şekilde sürerse de konu kilitlenecek.

@ayhanarican eğer konu kilitlenirse, "devir daim makinaları gerçek" konulu yeni bir başlık açma lütfen. Bu spam'e girer.

Konu kilitlenmesine karşı kendince baştan bazı tedbirler aldı. Petrol lobisi karteli gelip tehdit edip konuyu kapatacak diye iddia etti.

Yönetim, "Teslim olmadık" diyerek konuyu açık tutacak. Onurunu kurtaracak?

Beklenti bu olabilir

Artık konu kısır tartışmaya iyice yaklaştı. İki taraf da farklı cümlelerle aynı şeyi söylüyor ve bu şekilde sürerse de konu kilitlenecek.

@ayhanarican eğer konu kilitlenirse, "devir daim makinaları gerçek" konulu yeni bir başlık açma lütfen. Bu spam'e girer.
Bu durumda başka bir kullanıcı 'çalışmayan özdevinim makineleri' başlıklı bir konu açarsa ne olur? :)

Bence burada muazzam bir durum var.

Konu açıldığından beri sanırım forumdaki en yüksek katılımı sağladı; en hızlı gösterim ve cevap alma sayısını yakaladı. Sadece 10 günde, üyenin ilk mesajıyla 20 sayfalık bir içerik üretildi. 5K üstü gösterimi var. Üstelik bunların büyük çoğunluğu da ilk 3-4 günde gerçekleşti. Ne din ne de siyaset içerikli konular bile bu kadar hızlı pik yapamadı diye tahmin ediyorum.

Konu sahibi, meramını ilk gönderide açıkladı. Gerisi, konuya dahil olanların marifeti. Forum ahalisi bu kadar ilgiliyse, bu gerçekten önemli bir değer olmalı. Bu, foruma içerik üretilmesi bakımından da bir anlam ifade ediyor.

Bu başarı es geçilmemeli...

An itibari ile konunu durumu:
1758796291112.png

Son düzenleme:
Bu durumda başka bir kullanıcı 'çalışmayan özdevinim makineleri' başlıklı bir konu açarsa ne olur? :)

Bence burada muazzam bir durum var.

Konu açıldığından beri sanırım forumdaki en yüksek katılımı sağladı; en hızlı gösterim ve cevap alma sayısını yakaladı. Sadece 10 günde, üyenin ilk mesajıyla 20 sayfalık bir içerik üretildi. 5K üstü gösterimi var. Üstelik bunların büyük çoğunluğu da ilk 3-4 günde gerçekleşti. Ne din ne de siyaset içerikli konular bile bu kadar hızlı pik yapamadı diye tahmin ediyorum.

Konu sahibi, meramını ilk gönderide açıkladı. Gerisi, konuya dahil olanların marifeti. Forum ahalisi bu kadar ilgiliyse, bu gerçekten önemli bir değer olmalı. Bu, foruma içerik üretilmesi bakımından da bir anlam ifade ediyor.

Bu başarı es geçilmemeli...

An itibari ile konunu durumu:
44017 eklentisine bak
Fiziksel ve hacimsel olarak büyük-geniş olarak gözüken şeylerin içi her zaman özlü ve dolu olmaz, siz benden daha iyi bilirsiniz hocam . Forumda konuşulan bir sürü konu teknik ve bilimsel olarak temelli çözümlendiği için sonu gelmez muhabbetlere ve kayıkçı kavgalarına şahit olmuyor .
Bu noktada konunun mayalanmış hamur gibi habire kabarıp büyümesi foruma bence nitelik katmıyor .

bunların makinesi o meşhur kitaptan çalıntı mı, orijinal mi?

Volanlı ve bir motor ve bir alternatörden oluşan mekanizmalar bu iddiaların en popüler olanlarından. Kitapta Chalkalis isminde popüler bir mekanizma mevcut yine diğer volanlı mekanizmalar da kitapta mevcut. Bir kez enerji korunumunun kırıldığına ikna olduktan sonra bu sistemlere ikna olmak zor değil fakat ben bu sistemleri sunumlarımda kullanmayı tercih etmiyorum. Çünkü enerji giriş çıkışlarını ölçmeden bir değerlendirme yapmak olanaksız.

Şimdi bu adamın hile yaptığı ve sistemin bir yerine akü sakladığını iddia etmek ne kadar mantıklı olur? Sonuç olarak bir sistemi tamamlamış ve satışa hazırlamış. 400W girişi ve 2.8kW çıkış gücü varmış. Stabil olarak bu gücü sürekli verebiliyor mu buna bakmak lazım.

Son düzenleme:

Genel bir başlık yerine elektronik bir devreyi tanıtmaya hazırlanıyordum. @mechanic isimli arkadaşa biraz çıkıştım ve daha düzgün postlar atması için uyardım. O da beni dinledi ve güzel değerlendirmeler yapmaya başladı. Konu buysa o benim arkadaşım. Birbirimize tahammülümüz var.

Konunun anlatılacak çok yönü var. Ben sorulan soruları gruplayarak hemen her soruya yanıt vermeyi planlıyorum. Daha derli toplu şekilde bu konuda Sıkça Sorulan Soruları masaya yatıracağım.

Anlaşılan @serkan_48 gibi üyelerin istekleri yerine getirilecek. Siz bilirsiniz. Olacak olan buydu zaten.

Rosch Kinetic Enerji Santrali artık satın alınamıyor.​

Bu karar, şirketin sahibi ve CEO'sunun ölümünün ardından verildi. :)
Bir zaman önce satılıyor oluşu da mı konuya açıklık getiremiyor. Bu şirketler mucidi olmadan hayatta kalamıyor ve hatta mucidi olsa bile bu şirketleri mahkemeye veren çeteler var. Çünkü dolandırıcı olduklarını düşünüyorlar. Tıpkı sizin de öyle düşünüyor olduğunuz gibi. Demek ki yakınlarınızda böyle bir sistem satılsa bu şirketi dolandırıcılıkla itham edip mahkemeye vereceksiniz. Hatta sistemlerini bir kez bile incelemeden onları mahkemeye vereceksiniz. Bu nedenle bu firmalar neden yok, neden önümüze kadar bir ürün gelmiyor diye sormayın. Çünkü sistemi mahkemeler de incelemiyorlar. Bilirkişi karar verirken bu sistem enerji korunumuna karşı çalışamaz deniyor ve rapor hazırlanıyor.

Son düzenleme:
Status
Yeni mesajlara kapalıdır.

Forum istatistikleri

Konular
8,318
Üyeler
3,298
Son üye
PiriReis48

Son kaynaklar

Son profil mesajları

mechanic ayhanarican mechanic wrote on ayhanarican's profile.
https://www.allmystery.de almanca biliyorsan burada araştır. Yapay zekada çeviriyor gerçi.
Almanların matematik bilgisi daha iyi oluyor.
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Back