30 euro limiti beğenmiyordunuz, güncelleme geldi

Yurt içinde yedek parça sağlayan firmalarda ithal edemiyor artık.
Her baktığımda stokta yok uyarısı alıyorum.
Örneğin Amazonun yerli ile yabancı siteleri arasında çok fark var.

Güzel şeyler oluyor, daha da olacak. Arz ile ihtiyaç arasına vergiden başka rant katmanları lazım gerçekten. Vatandaş alıştı bu duruma zaten. Bu sayede çok tüketilen malların satışından iyi sermaye birikir. Bir de bazı niş malları veya yedek parçalara da aracılık edip ihtiyaç sahiplerini, ihtiyaçlarına kavuşturarak kucaklayabiliriz.

Kucaklama seviyesini iyi ayarlamak lazım ama, sevecen olmasa da çok şikayet etmeyecek kadar sert olmalı. Tabii burada da denge gözetmek lazım. Söz konusu ihtiyaç bir daha ortaya çıkmayacak bir ihtiyaç ise istediğin kadar sert kucakla... Zaten bir daha kucaklayamayacaksın.

Yazdıklarım tamamen uydurmadır. Bu şekilde işlemiyordur işler, işleyemez de...

Millet olarak ses çıkarmadığımızdan kucaklanmayı sevdiğimiz anlaşılıyor. :oluat: :oluat: :oluat: :oluat: :oluat:

sosyal medyada deprem sırasında ''yıkıııl!'' diye bağıran bi adam vardı ya, o aklıma geldi.

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
8,409
Üyeler
3,324
Son üye
furkanswa

Son kaynaklar

Son profil mesajları

mechanic ayhanarican mechanic wrote on ayhanarican's profile.
https://www.allmystery.de almanca biliyorsan burada araştır. Yapay zekada çeviriyor gerçi.
Almanların matematik bilgisi daha iyi oluyor.
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Back