300 350 bine tavsiye ettiğiniz araçlar

Aslında ben de 350 civarı bir araba arayışındayım.
Benzinli fusion, focus, bora, toledo, laguna 2 gibi. Bunlar için diyorsun @Ahmet?
Bora ve Toledoyu ben olsam elerdim.

Focus ve Fusion güzel arabadır ford bence 2007 öncesi başarılı işler çıkardı sonra teknolojiye kapılıp isminin doluluğunu yitirdi benim görüşümce.

Laguna 2'nin 2 farklı motor versiyonu var 2.2 dCi motor başına bela olur keşke o parayı ateşe atsaydım dersin benzinlisi de yaşlandıkça dizel gibi üst kapağa yağ üflüyor bunu bir tanıdığım yaşadı sıkı bakım istiyor reno araçları bence.

Araç boyutu önemli değilse "Suziki Swift" bu paralara 4 çeker tadını yaşatacak tek araç.

500bine çıkılırsa yine güzel 4 çeker tadı yaşatacak milletin 50yle dönmeye korktuğu virajı 120yle dönebilecek 2007-2008 1.5 subaru imprezza alınabilir sanayiye asla uğratmaz.


Ben kendi görüşüm büyük bmw kasası sevdiğim ve sanayide güzel zaman geçirebildiğim için E38-740i alırdım.
 
Ben şunu kabul ettim, bu ülkede 350 bin liraya düzgün bir araba almak imkansız eğer düzgün bir araba istiyosanız en az cebinizde 500 bin lira olması gerekiyor. Durum gerçekten çok kötü
 
Ben şunu kabul ettim, bu ülkede 350 bin liraya düzgün bir araba almak imkansız eğer düzgün bir araba istiyosanız en az cebinizde 500 bin lira olması gerekiyor. Durum gerçekten çok kötü
Üzmeyecek bir araba 1 milyon şuan 500e alacağın sadece idare eder hep bişey eksik bindiğinde
 
Ford Fiesta 2008 kullanıyorum. 200.000 km de o fiyatlara bulabilirsiniz. Beygir gücü (68hp) düşük olduğu için yokuşlarda kolay devir kaybedebiliyor. Onun dışında pek bir dezavantajını görmedim.

İmkanım olsa Toyota veya Suzuki hibrit alırım. Yakıt konusu çok cezbediyor beni hibritlerde.
 
2008 Caddy 3 aracımı 2022 Ağustos'ta ₺225K satmıştım. Bulabilirseniz Caddy tavsiye ederim.
Biz Caddy ile Izmir - Aydin otobaninda kaza yapmistik. Arac iki takla atti. Sol on taraf gitti ama kabin bolumu saglam cikti, egrilmedi bile. Hatirladigim biraz sesli calisan bir aracti ama oyle sik sik servise gitmiyordu.
 

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
6,003
Mesajlar
102,460
Üyeler
2,524
Son üye
Emretrk

Son kaynaklar

Son profil mesajları

deneyci wrote on hakan8470's profile.
Sibonge uNkulunkulu ngokuhlukahluka asinike kona.

Bu hangi dil? :)
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar. Elektrik laboratuvarınız varsa bunun hakkında bir konunuz var mı acaba? Sizin laboratuvarınızı merak ettim de :)
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar forumda yeniyim! Bir sorum olacaktı lcr meterler hakkında. Hem bobini ölçen hemde bobin direnci ölçen bir lcr meter var mı acaba?
gruptaki arkadaşlara selamlar. sıteyi bu gün fark ettim. Asansör için 2x7 segment LCD gösterge üretmek istiyorum. acaba bu sayfadaki arkadaşlardan destek alabilirmiyim. LCD nin mantık açılımı ektedir.
deneyci wrote on TA3UIS's profile.
Selam.
Amatör telsiz lisansı nasıl alınıyor?
Lisansı olmayanı forumlarına almıyorlar. :)
Bilgi alamıyoruz.
Back
Top