semih_s
Hobici
Merhabalar. Şu anda anet A8 kullanıyorum. yetersiz bir yazıcı, sadece ufak tefek malzemeleri basıyorum, büyük parçalarda hem hata artıyor hem de süre çok uzuyor. Bunu emekliye ayırıp kapalı kabini olan, hızlı bir yazıcı almaya karar verdim. Bütçem 30.000 TL civarında. K1 MAX incelemeleri izledim ve beğendim. Çoğunlukla işlevsel ABS veya ASA filamentten parçalar üreteceğim. 300x300x300mm baskı alanı var.
Buna alternatif bambu lab p1s gördüm, incelemelerde daha az uğraştırdığını söylemişler. Yine kapalı kabin ama 256x256x256mm ile yaklaşık 5cm daha ufak kalıyor ama daha sorunsuz görünüyor. biraz daha yavaş çalışıyor.
Hacimden dolayı K1 max cazip geliyor. Bu fiyat için benzer becerilerde başka alternatif denk gelmedi, kullandığız bildiğiniz başka modeller veya bu makinelerle ilgili olumlu olumsuz tecrübeleriniz var mı?
Buna alternatif bambu lab p1s gördüm, incelemelerde daha az uğraştırdığını söylemişler. Yine kapalı kabin ama 256x256x256mm ile yaklaşık 5cm daha ufak kalıyor ama daha sorunsuz görünüyor. biraz daha yavaş çalışıyor.
Hacimden dolayı K1 max cazip geliyor. Bu fiyat için benzer becerilerde başka alternatif denk gelmedi, kullandığız bildiğiniz başka modeller veya bu makinelerle ilgili olumlu olumsuz tecrübeleriniz var mı?