48v 5000w asenkron motor sürme

Motor yüksek voltaj ve frekansa göre yeniden sarılacak. :)
Hesabını bilmiyorum. Deneme yanılma ile bulunur.

o golf arabası motorunun orijinal sürücüsüne overclock yapılıyor mu merak ettim. murat 131'e ferrari motoru takılırsa ne olura benzedi tartışmamız.

Yagli ya da sulu sogutma yapilan motor tasariminda saclar nomale gore daha buyuk capli yapilir. oluklara ilave olarak yagin icinden akacagi borunun sikica girecegi delikler acilir. Boylece yag yada su ne saca ne de sargilara temas eder.

Boyle bir yapiyi normal bir asenkron motorda yapamazsin. Yapacagin tek sey motoru govdeden sogutmak olur. O da yeni bastan govde uzerine mekanik islem gerektirir cok da faydasi olmaz. (Motor distan ice sogur aslinda tam tersi olmasi lazim)

Benim fikrim motor uzerinde deneyler yapmak icin guclu bir surucu tasarla. Verileri deneyle sen elde et .

Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
8,703
Üyeler
3,473
Son üye
vecivicivokke

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Abdullah karaoglan falcon_browning Abdullah karaoglan wrote on falcon_browning's profile.
selamın aleyküm ses sistemindeki cızırtıyı hallettınızmi
"Araştırma, ne yaptığını bilmediğinde yaptığın şeydir." - Wernher von Braun
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Back