Çinliler motoru varsayımınız kadar teste tabi tutmuyor, tutsa dahi sizim aliexpress den aldığınız satıcı maalesef bu kadar bilgiye sahip olmayabiliyor. Yani pek güvenilir bir referans değil yorum yaptığınız yer. Daha önceden ben 2-3 farklı olay yaşadım bu konuda iki tanesini özetleyeyim, ilki elektriksel inputun mekanik outputtan düşük(verimlilik %100 ü aşmış) spec veren çinliye datanın hatalı olduğunu çok zor kabul ettirdim, ikincisi motorun specleri fazla iyiydi test datasını istedim fabrika dan istiyorum diyip yolladığında pazarladığı değerlerle alakası olmayan ama gerçekçi beklentiyi karşılayan bir veri çıktı. Günün sonunda söylemek istediğim aliexpress deki verileri oraya dolduran personel genellikle bilgisiz oluyor.motor hakkında net bilgi olmadığı için yazdıklarım kesin değil şahsi kanaatlerimdir.
konu sahibi arkadaşın verdiği linkte güç 5-12kW, gerilim 48-60-72V, devir 3000-7000 rpm verilmiş. bu bilgilerden anladığım verilen gerilim seviyeleri DC baraya ait. muhtemelen alt limitteki AC gerilim seviyesi de 32V'dir. 5-12kW'dan verilen gerilim limitleriyle gücün 2,4 kat arttırılabileceğini anlıyorum.